-Elya-
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• verdiğin linke göz attımda pek ilgimi çekmedi doğrusu.. Nedenine gelicek olursak ne zaman toplum önünde konusma dense kitaplarda orda burda sadece sahneye çıkıyorsun çok heyecanlanıyorsun yazıyor sanki tek sorun oymus gibi nedense ben hiç bu başlıklarda arkadaş ortamıda topluluk ama bundan hiç bahsetmiyor.. varsa yoksa sahneden bahsediyor
    rica ederim.. 54 dakika uzunluğunda Özlem hanım'ın affetme meditasyonunu dinliyorum açıkcası birdaha başka affetme meditasyonu dinlemeye gerek duymuyorum. Şuan başka bir çalışmaya başlamak istemiyorum sivilceler dışında, çalışmlarım bittikten sonra sevgi meditasyonuna başlamak isterim doğrusu
    özür d,lerim dün mesaj atıcaktım unutmusum.. BBugün çalışmalarımın 32.ci günündeyim 9 gün sonra çalışmalarım son bulucak. ve şu çalışmalara başladığın gününün tarihini netleştirirsen çalışmalarının kaçıncı gününde olduğunu kolayca öğrenebilirsin.
    detaylaara takılırsan kaybolur gidersin zaten. öyleyse biz de hakettiğimiz gibi yaşayalım hep birlikte.
    ehehe bugün konustuğum 3 kişiden 2'si bozuk.. çalışmlar derken affetme meditasyonlarını kastediyordum kaçıncı gündesin.. benim çalışmalarım kaldığı yerden devam ediyor. çalışmam bittikten sonra içine kapanıklık konusunu ele alıcam.. :) :)
    zeynep çalışmaların nasıl gidiyor kaçıncı günündesin.. ve hangi çalışmaları yürütüyorsun..
    bu bizim en güzel özelliğimiz zeynep herşeye rağmen güçlü,herşeye rağmen sağlam görünmeye çalışmak. tabiri caizse "mış gibi" yapmak. ama kendinin bırakmanı,bu yolu sonlandırmanı hiç istemem. çünkü sen aslında hayat dolusun. belki de biraz kafanı dinlemelisin.
    ben de senin bunu yapabilecek güçte olduğuna inanıyorum. galiba senin biraz zamana ihtiyacın var..
    kendi gerçeğime döndüm diyosun yani.çok çabuuk pes ettin bence.. peki daha ne kadar bu buhranın içinde yaşamayı düşünüyosun ? yerinde olsam tam da bu kırılma noktasında herşeye sıfırdan başlardım ki benim yapmadığım şey değil biliyosun.
    tatlımm sen bi dalgalanma dönemi yaşıyosum bence. telkinleri de bıraktın zaten .. negatif düşüncelerin sana geri dönmeye çalışıyolar bencce bunu belirtisi. benden sana tavsiye kesinlikle ihml etme devam et bak bir hafta sonra içindeki iyimserliği hissedeceksin.ben şuan hayata karşı daha cesaretliyim, içimde bi deli cesareti var, korkularım biraz olsun azaldı gibi ama insanlarla konuşmaya başladığımda hafif bi heyecan oluyo yine de ona engel olamiyorum. şu çalışmaları bitirdikten sonra Zpoint diye bi kitap var,içinde çekirdek inançları temizleme çalışması var onu deniycem.
    e bu mükemmel! affetme meditasyonunun etkileri harika gerçekten. benim 22. günüm=) hiç bişeyi 5 dk dan fazla kafaya takmaz oldum :D kim ne derse desin tamam evet filan diyip geçiştiriyorum=) ve benim için en güzel etkisi içeriğinden midir bilemiyorum ama insanı olgunlaştırıyo. kesinlikle ihmal etmemelisin. değişimleri farkettiğinde kendini harika hissedeceksin.
    affetmek isteyip de affedemediğim kişileri bile çok ama çok seviyorum ;) evet istediğim zaman öyle güzel kandırırım ki, bana inanamazsın =)
    yani herşeye hazırlıklı ol.. kötülüklere takılıp iyilikleri,güzellikleri kaçırma.. o enerjim aslında bu ara o kadar düşük ki, bazen kendimi toparlamakta zorluk çekiy0orum gerçekten. ama şuraya gelince tekrar nefes almayua başlıyorum desem yeridir;) bana nefes veren herşey iyi ki varsınız O0seviyorum hepinizi kiss3
    Zamanın lehimize olduğunu sanıp erteliyoruz istediğimiz gibi yaşamayı.
    “Kurtaracak bir şey kalmamışken, ateşin içinden geriye koşuyoruz. Bu sanki artık çok geç olmasına rağmen trenin peşinden koşmak gibi.”
    umarım çaba gösteren herkes bi gün istediği hayatı yaşar zeynep çünkü herkes bunu hakediyor ve herkes çok ama çok değerli. bunu kimseyi ayrt etmeden söylüyorum inan. çünkü aslında hayat o kadar güzel ve o kadar yaşanılası ki.. sadece biz hayata bakış açımızla hayatı bi şekilde zorlaştırıyoruz.kendimize olmadık engeller,olmazlar çıkarıyoruz.. ama geçecek,biz çabaladıkça,uğraştıkça hayat tam da bizim istediğimiz gibi olacak.. yeter ki isteyelim ve kararlı olalım...=) bi gün evet bi gün elbeet başaracağız tatlım... BENİM HALA UMUDUM VAR =)
    tatlımmm.. detay sormak isterdim ama belli ki konuşmak istemediğin bi durum.. umarım "kendin" için en doğru kararı vermişsindir. ne demek,ne zaman istersen yanındayım.
    merhabalar hocam .size izniniz olursa bir sorum olacak ben ücretli telkinleri düşünüyorum ama herhangi bir bilgimde yok sizz daha önce kullandınızmı faydası varmı nasıl ???
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri