huriye_89
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• konsantrasyonda zorluk çekiyorum hala.. dün bugün yapılmak üzere bi plan yapmıştım hiç biribirini yapmadan bu günü sonlandırıcam.. ders çalışma konusunda eski şevkimi kaybetmişim.. çok çabuk sıkılıyorum.
    Birinin beni yanlış anlaması çok dokunuyor bana. İçimden nasıl geliyorsa öyle davrandım sanırım çok fazla duygusal davrandım. Başkaları üzülmesin diye kendimi üzüyorum resmen. Ama yapmam lazım bunu denemek için bakalım bi değişiklik olacak mı... Sana haber veririm. (:
    Değmeyen insanlara haddinden fazla değer verip üzülen biz oluyoruz haklısın, eminim ki bana söylediği sözleri başkasına aynı şekilde söyleseydi, aynı tepkiyi vermezdi kimse ve onun yüzüne dönüp de bakmazdı bile. Ama ben özür diledim anlayışlı davrandım... Nedenini açıkladım onun için kaç gün ağladım, uykusuz kaldım barışmak için elimden geleni yaptım çünkü yanlış anlamıştı. Sonra tamam barışalım dedi bu sefer de kıskandırmaya çalışmalar, yok kulaktan kulağa konuşmalar, beni takmamalar oho hangi birini saysam ki. Ben tavır yapamıyorum çok hassasım çünkü. Kin de tutamıyorum. Ama canımı kaç kere acıtmasına rağmen özür dileyen alttan alan ben oldum ve sabrım tükendi. Bugün yine ders çalışmak için toplandık, bu arkadaşlarına bişeyler yazmış işte bana onları okutuyo kıskanıyım diye. Ne dedim biliyo musun, ''bana bi gün böyle bişey yazmadın.'' (: tepkisi de biraz garipti ben de anlamadım, bi güldü bi kızdı :D neyse anladım ben anlayacağımı dedim konu kapandı. (: Değerimi anlamış oldum işte böyle, bahane bulamadı şaşkınlıktan dili tutuldu. Anladım ben ondaki değerimi, bundan sonra o umursamazsa ben HİÇ umursamam. :)
    Ben de sana bir şey sormak istiyorum.
    İki çok iyi arkadaşım var, ikinisini de tarafsız çok seviyorum, ikisi de kardeşim gibi-ydi benim için.
    Ama kısa bi süre önce, biri alınganlık yaptı demediğim bişey için beni suçladı.
    Bende özür diledim açıklamaya çalıştım dinlemedi kendi dediği doğruymuş gibi.
    ama gerçekten hiç haketmemiştim.
    Sonra biz konuşmaya başladık barıştık bi daha küsmek yok dedik. Ama sürekli trip, trip, trip. Bi de diğer arkadaşımı daha çok seviyorum diyo, sürekli kıskandırmaya çalışıyo aklınca.
    Bense susuyorum sabrediyorum ama gerçekten artık onda değerim olmadığını anladım.
    Bi de sürekli onu övüyo benim yaptıklarım fedakarlıklarım onun için bi hiç.
    Cidden sıkıldım bu durumdan sen olsan nası tepki verirdin ?
    bu arada meditasyonlar telkinlerden daha wetkiliymiş gibi geldi bana ya da telkinlerin etkisini arttırmış olabilirler :D ama iyi oldu hoş oldu :D az kaldı hissediyorum:D gelecek yıl yani 2014 ün başında bambaşka bilri olacak burda :D
    Gerçekten ciddi bi konuysa ve benden başka birini etkileyecekse en mantıklı kararı vermeye çalışırım.
    Ama eğer sadece beni ilgilendiren bi konuysa duygularımla hareket ederim tabii doğruları de göze alırım..
    Araştırdım şunlar çıktı;
    Sezgisel hareket ederler. Bi de en sinir olduğu şey haksızlık bu durumda çok cesur davranırmış. Bazen mantıklı bazen duygusal o olayın boyutuna göre sanırım =)
    Aa benim burcum bak bi özelliğimiz aynı :D
    ay burcu da şeymiş sanırım olaylara bakış açımız.
    ben duygusal bakıyorum o halde.
    ahahahaha aynı ben :D hangi burç olduğumu kestiremiyorum ya. bi de ay burcu mu ne varmış :D
    başağa soğuk diyorlar ama o da çekingenliğinden tanıdıkça ne kadar sıcakkanlı olduğunu görüyor herkes arkadaşımdan biliyorum o da aynı benim gibi. bu özelliğimiz aynı :D
    Detaylardan gerçeği göremeyen bi yapısı var. Bi de hayır diyemeyen. Hani biri ona bişey dediyse onu enine boyuna düşünür karşısındakinin düşüncesini fazla önemser. Ama yalnızlığı da sever. Dürüsttür hatta yalan söyleyecek olan en son burç diyorlar ama cesur değil. Teraziler eleştiricidir ben de aileme karşı öyleyim, cesaretli, sıcakkanlı, hoşgörülü ama damarına basarsan tam tersi olan :D sevdiklerini bile karşısına alabilecek kadar adaletli, uyanık ama kandırılmaya müsait, karamsar ve kararsız.
    özellikleri bunlar :D
    ben kendimi anlatabilecek kadar açık olmak istiyorum çevremde çok insan olsun, olmasın farketmez. :)
    Haklısın kendimizi ifade edemediğimiz için o özellikleri de taşımıyoruz çoğu zaman. Disiplinli değilimdir hiç :D ama ayrıntılara çok dikkat ederim, detaycıyım. biraz da alıngan bi yapım var o kadar. teraziyim onun özelliklerine de uymuyorum, bi adaletli olması, o kadar. ben kendimi anlayamadım :D
    Sen baya enerjiksin valla, kutlarım. Umarım daha da açılırsın., ki zaten açık sözlü olmak aslanların doğasında var :D Lider ruhlu oluyorlar.
    Güneş - yükselen ayrı oluyo tabii güneş'i başaksa sessiz olur, yükseleninde varsa onun bazı özelliklerini taşır-mış. Hazır cevaplılık bana göre değil ya ama ürkmem öyle de :D karşımdakini kırmayacak derecede konuşurum sadece o kadar.
    İşte tanımadığım biriyse hiç yapamam onu :D ama tanıdığımsa gülmekten ağlayacak hali kalmaz ciddiyim :D bi de aşırı saçmalarım varya önünü alamazsın :D
    ahahaahah :D yükselenim de başak benim :D
    ondan sessizim sanırım. tabii biraz da komik bi tarafım vardır ağlayan birini görünce neşelendirebilirim hemen tabii tanıdığım biriyse. yükselen daha ağır basıyo diye biliyorum ben :D
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri