Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
öncelikle rehber bölümüne girerseniz orada herşey açık açık yazıyor.. ben buranın sahibi ya da ortağı değilim
o yüzden açık açık şunu söyleyebilirim... hem ücretsiz olan telkinlerden hem satın aldığım telkinlerden gerçekten büyük yarar gördüm.... hafıza telkini de gayet iyi... ama ilk önce rehber bölümünü okuyup forumda biraz zaman geçirdikten sonra kendiniz bilgi sahibi olursanız bence daha iyi olur... süreç şu şekilde başlıyor... ilk önce suçluluktan kurtul ego güven güçlendirci ve kendine güven telkinlerini 3 hafta boyunca dinleyin... gün en az 8 saat olmak kaydı ile bence sonuçları kendiniz görebilirsiniz... ayrıca telkinleri film izlerken kitap okurken yatarken uyurken dinleyebilirsiniz.... saygılarımla
hoca saygı manasında yani sizi tanımadığım için en uygun hitap şekli diye düşünmüştüm .çok merak ediyorum bu konuyu o kadar ütesi var bilgi az bende kendi çapımda üyelere mesaj gönderiyorum bilgi toplamak için.
istedigin kadar sor kardeşim aklım kestigi kadar cevap yazarım sen 21 günü bi tamamla 5 gün ara ver ondan sonra listeye kendine güvenle sosyallik arttırıcıyıda ekle her 21 günden sonra kafana göre ekle 5 6 dan sonra neyi çıkarman gerektiginin kararını verirsin saten
ben şimdilik çeşitli kaynaklardan kendime uygun olduğunu düşündüğüm olumlama cümlelerini kendim sesli okuyup kaydederek, telkin dinliyormuş gibi dinledim ve faydalı olduğunu söyleyebilirim. ücretli telkinler hakkında bilgim yok ne yazık ki.
merhabalar, ücretli telkinde, çekirdek inanç çalışması hakkında da, atakan ve abdullah bey ile çalışmalarımız oldu. oldukça etkili çalışmalardı. tavsiye ederim.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.