pisimbat
Reaksiyon puanı
23

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• ahhh kahretsin ünüm sanal ortamı aşıyor kedili siteyi duyan koşarak geliyor .:))
    şaka bir yana kedilerin tüyleri antistatik olduğundan üstümüzdeki negatif enerjiyui alırlar .
    sevin beni mutlu olun diyorum:))
    merhabalar herkeseeeeeeee... şunu belirteyim ki kedi en çok sevdiğim hayvancık.onu okşarken en etkili terapiyi alıyorum sanki...Site kedisi çok isabet bir karar..Sitenize yeni üye oldum..Tesadüf rastladım.şimdiden çok teşekkürler .şuan söyleyeceklerim bununla sınırılı ben de kendime bir hoşgeldin diyeyim.....HOŞBULDUK..
    bence güzel bir limonata yap iç herzaman herşey denk düşmesede içimizi ferahlatacak bişiler yapmak elimizde kah limonata kah yoga :))
    abboow...y789

bacım leyleği havada gördün galiba...girlhahaayol bu sıcaklarda bi oturmadın yerinde....

neyse şaka tabii...gez anacım benim yerimede gez...

benim var daha tatile..actionsmile
    anacım benim dünyadan haberim yokkki :) sağol ellerine sağlık açılış senden oldu o resimdeki samur 1 yıl önce öldü :( ordaki resimde hasta zaten diğer pisilerimide eklerim yakında bilion kayseriye gidiom yarın yokum epeyce yine
    güzel pisicim...neden senin profil mesaj kısmın kapalıymış bakalım....hıımm...yu89

bende bu kızla hiç profilden mesajlaşmadım..du bi gidip yazıvereyim demesem göremiycektim...

neyse şimdiye nasipmiş...açtım profil mesajlarını şekerim...ilk mesajın benden...

haydi bakalım siftah benden bereketi allahtan...girlhaha

bu arada hakkatten güzel kediymişsin be kardeşim...çok şeker çıkmışsın....y789gelirken boş gelmim dedim sana kedi maması getirdim şekerim afiyet olsun....khkh56

• Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri