A
Reaksiyon puanı
7

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• izninizle size bir sorum olacaktı siz daha önce ücretli telkin cd si aldınızmı bende düşünüyorum bir araştırıyım dedim siz aldınızmı fayda gördünüzmü
    04.10.2012 Perşembe günü saat 23.00 de şifa çemberi, özsevgi çalışmasına katılır mısın?
    B
    ooo sen koskocaman yapmışsın kuzuları ... Benim oğlum 3 yaşında , kızımın da doğmasına 1,5 ay var gibi...
    Çok güzel bir şey sevgiyle içinde büyütmek , Rabbim isteyen herkese versin .
    B
    İyi olmana sevindim güzelim , tatil çok iyi gelecektir. Kendini bulmana yardım eder , dilerim müthiş dinlenirsin .
    Ben de iyiyim yuvarlanıp gidiyorum , futbol topu yutmuş görüntüm var , kızıma kavuşmama az kaldı ama sıcaklar , hamilelikte baya bunaltıyor. Olsun bakalım insan ömründe kaç defa böyle muhteşem olaya tanık oluyor ki..
    Prenslerini ve seni öpüyor, sevgiyle kucaklıyorum. İyi tatiller :)
    benim yada herhangi birinin mesajını cevaplayacağında bu mesajın sol üst köşesinde olduğu gibi o kişinin adı olur :D .. tıkla isme açılan yerde bu sayfa gibi bir yer olacak oraya mesajını yaz :) ..

[IMG] Hohohoooo! Ben geldimmmm... [IMG]

Sağlıklı, mutlu, huzurlu, aldığımız her nefeste hedeflerimize daha fazla yaklaştığımız, kararlı, umutlu, neşe dolu, bol bol bolluk ve bereket içinde, sevdiklerimizle bir arada muhteşem bir yıl diliyorum.

Mutlu seneler!

selamlar....

SELAM VER
    Yola çıkınca her sabah,
    Bulutlara selâm ver.
    Taşlara, kuşlara,
    Atlara, otlara,
    İnsanlara selâm ver.
    Ne görürsen selâm ver.
    Sonra çıkarıp cebinden aynanı
    Bir selâm da kendine ver.
    Hatırın kalmasın el gün yanında,
    Bu dünyada sen de varsın!
    Üleştir dostluğunu varlığa,
    Bir kısmı seni de sarsın.
    Üstün Dökmen
    B
    Hu hu güzelcim nasılsın? Prenslerin nasıl?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri