RimA Vita Perfetto

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• kabuguma cekilmedim aslında pek giremıyorum siteye okuldan dolayı .. sende kendine iyi davran .. yanımda olduğun için teşekkür ederim :) .. bende senin yanındayım ..
    en baştan başlamam gereken konu o bence de oyüzden ondan başlıcam canım benm seni çok seviyorum send eben yokken bırakma çalışmalarını :)
    merhabalar mahsuru yoksa size bir sorum olacak tı ben ücretli telkinlerden almayı düşünüyorum ama nasıl olduğu konusunda bir fikrim siz daaha önce denedinizmi nasıl etkisi oluyormu yada bildikleriniz varmı bilgi verirseniz sevinirim
    canım yaaa nası mutlu oldumm :))) bayadır aktif değilim sitede hatırladığına şaşırdım ve çok sevindim :) bende seni seviyorumm iyi gecelerrr :))
    Biz de seni çok özledikk daha çok gel :) Diyorum ama ben de ayda bir uğrayabiliyorum nerdeyse:( Ama mutluysan iyiysen gerisi boş :) Gelişmeye devaam <3
    Doğum günün kutlu olsun tatlım. Nice mutlu ve güzel yaşlara. İşte önünde yeni bir yaş daha. Büyümeye öğrenmeye devam. Kocaman Öpüyorum. Mutlukal, gülekal

aradım bi kaç gün daha ama ulasılamıo dedi değiştirdin sandım canım ararım aksam ben :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri