Ah yazamadım kusura bakma. Çok zor bi dönemden geçtim. Hep aklımdaydı sana yazmak dedim yazıcam diye sözümde durmadım. Çünkü giremedim bazı sebeplerden. Böyle durumlarda cidden kötü hissediyorum umarım affedersin derttaş.
Çok zor bi durum kesinlikle anlıyorum. Bunu son bir ayda daha çok anladım. Senin sevdiğin bir insanın başkasını sevmesi o kadar acı ki. Kalbinden söküp atmak o kadar kolay değil doğruya doğru. Ama şu da var, bi insan seni sever, sende onu seversin. Ya da onun seni sevdiğini sanıp kendini kandırırsın. Bunlar olağan şeyler. Bazı şeylerin önüne geçemeyiz hayat hep böyle. Eğer hiç üzülmeseydik hiç kırılmasaydık hayatı nasıl öğrenirdik? Gelecekte dimdik nasıl durabilirdik? Hayat öyle alaya alınacak kadar basit değil-miş, biz bunu anladık. Gelecekte de buna göre hareket edip hayal kırıklığı yaşamayız inşallah. Umuyorum. Yeni yaşanmışlıklar, yeni başlangıçlar, yeni umutlar. Kalbini asla kapatma. Yenilme, savaş. Güçlü dur ki karşına seni hakeden insanlar çıksın. Diğerlerine yol vermekten başka yapacak bir şey yok. Hayat zaten hep böyle.