ßyKuS
Reaksiyon puanı
2

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• çok yanar döner bi link bu :p şuan baktım takır takır çalışıyo :D az birazyolun var derken o kişiyi affedebilmen için söylemiştim ama sen de doğru söyüyosun,hepimizin daha çooookk yolu var ve bu yol sonsuza giden bi yol =)) sen o klavuzu keşfedebildiysen eğeer işin en zor kısmını aşmışsın demektir,geriye sadece klvuza uyup gerekenleri sabırla yerine getirmek kalmıış. bence sen bunu yapabilirsin=) dün akşamki meditasyon çalışmamda ağlamadım,tam bunu iyiye yorarken karma karışık bir rüya gördüm.o kadar karışık ki,hiç bişeyin sırasını hatırlamıyorum. ama bunu da zihnimdeki negatif düşüncelerin dışa vurması olarak yorumluyorum kendimce,isteyene bahane çok nasılsa :D
    arkadaşı tanımıyorum bykuş,sadece profilimde affetme meditasyonumdan bahsettiğimi görmüş link istedi benden,ben de senden rica edip O'na gönderdim. Zaten bildiğim kadarıyla daha önce telkinleri dinleyip bırakmış biri . zannediyorum ki,neyi asıl yapması gerektiğinin farkındadır =) az biraz yolun kalmış desene geçti gitti gerçekten buna çok sevindim =) ben bu illetle telkinlere başladığımdan beri uğraşıyorum,inşallah bu sefer başarıcam :D
    benden linki istedi sadece bende şimdi gönderdim.. 21 gün yapabilir mi yapamazmı bileiyorum ama ben yine de bi uyarıda bulunayım kendisine.
    ne samimisi elimden gelse öldürecektim.. =)) şakır şakır ağlıyorum ben iki gündür :D ama ağladıktan snra hafiflediğimi hissediyorum,ki bu çok iyi bence :D mesela iki güne kadar dinlerken beni ağlatan şarkıyı şimdi gayet sakin dinliyorum :D ama onu hala affetmedim, iki elim yakasında, bu akşam tekrar hesaplaşıcaz :DD
    bugün çok güzel bir rüya gördüm inanmıyorum :)) işe yarıyor bence çekim yasası yüzüne bile bakamazken bu sefer yüzüne bakıp meraba dedim :)) ehehe
    ByKuS merhaba, senden rica etsem(elinde varsa veya linki biliyosan) Özlem Hanmın affetme meditasyonunu link olarak atabilir misin ? Ben bulamadım başka bir arkadaşa vermem gerekiyo, da =)
    2 hafta içinde gördüğüm rüyalar.. bir kova dolusu un (zenginlik), yazar (şanslı), alabalık büyüklüğünde çok balık yakalamak (servet) :))
    inanmıyorum ya bugün toplam 4 kişininde dudağının altında ben olduğunu farkettim.. Tamda bu aralar ona mesaj atmayı düşünüpte atmadığım zamanda fark etmem.. Sanki mesaj at dercesine bana mesaj vermeye çalışıyor.
    hayatini kendi eline aldigindan ve bu yüzden de sen oldugundan yaziyorum, deli dolu derken hayat dolu, sevgi dolu, umut dolu kast ediyorum ama deli dolu hepsini bir arada barindiran cok tatli bi terim.. sen deli dolusun.. :))))
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri