DiL_RU_BA
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Çok şükür benim için herşey yolunda, site de iyi :) bir ara çok durgundu ama bu ara biraz canlandı.
    Teşekkür ediyorum :) Allah'ın selamı, rahmeti, bereketi ve ihsanı üzerine olsun:).Bu arada sizi bu kadar çok beklettiğim için özür diliyorum.Senin böyle selam verişin çok hoşuma gitti :) Allah razı olsun.Nasılsın?Günlerin nasıl geçiyor? :)
    allah razi olsun iyi dileklerin icin .varligin beni mutlu ediyor.insallah senin gibiler cokdur ve daha da cok olurlar.sevgi ve saygilarimla
    ben teşekkür ederim kuzum varlığın için içtenliğin için. tabiki isterim özledim senden enerji almayı :D:D
    sahi yhaa ben de diyorum neden hep mutluyum ...teşekkür ederim teşekkür ederimm... o zaman ben de akşam enerji göndereyim olur mu :)
    ay ne kadar içten yazılmış sözlerdi onlarhappy6
    ben de seni çok ama çokkk seviyorum.. :zpzp::zpzp::zpzp:
    arkadaşlığımız daim olsun inş.
    mutluluğundan göndermişsin ben de diyorum içim neden kıpır kıpıry789
    teşekkür ederimmactionsmileO0
    merhaba canımmmmm.
    oyy gayrı dayanamam bu hasreteeee diye uzun hava okurmuşum :D geldim ama baktım yoksun bide saate baktım pek bi erkenmiş :D neyse yarın nasipse gelirim konuşuruz ;)
    çok sevindim iyi olmasan gel msne artık banada enerji ver :)))) bende buaralar baya iyi şeyler hissediyorum birşeylerde oluyor bakalım Allah'ın izniyle süper olcak herşey hadi işlerini bitirde gel gayri :D
    tüü heyecandan kendi profilime cvp yazmışım şaşkınlık işte :D dur sanda göndereyim ilahi ben :D:D:D
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri