huriye_89
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• randevu alıp gelecek salı bir psikiyatriste gitmeye karar verdim. tek başına başa çıkamıyorum artık..belki bana bi yol gösteren olur.
    sürekli biyerler eksik varmış gibi hissetmekten yoruldum,sürekli bi eksik aramaya çalışmaktan yoruldum bıktım. çoğu insan 9 ayda bi çok şeyi yoluna koyabilirken ben çok fazla ierleyemediğim görüyorum. nasıl olcak,bu durum ne zamn yoluna giricek çok merak ediyorum.
    Yazamadan çıkıyorum malesef yanlış anlama,şimdi acele girdim.
    sonra uzun uzun yazcam
    :)
    affetme konusunda çok fazla çaba gösteriyorum ama hiç bi çalışmam Özlem Hanımın seslendirdiği meditasyon kadar etkili olmadı. dün ilk kez dinledim ve yaklaşık 5dk şakır şakır ağladım. özellikle karşımdaki kişiyi affetme konusunda çok zorlandım. ama bugün bunun geridönütünü aldım gayet rahattım ve tekrar dinlediğimde daha az ağladım bu iyiye işaret bence y789
    ama bunun dışında bi problem var ben toplum içinde hazır cevap olmak istiyorum sevinclibi türlü beceremedim,bazen bu yüzden çok kızıyorum kendime umarım düzelir bu durum happy6
    Yanlış anlamadım ki. Açıklamaya çalıştım sadece. :) Sen öyle düşünürsen bende çok üzülürüm, hassasım bu konularda. Evet düşününce sanırım o dediğin daha mantıklı. Bazen susmak en güzel cevap.
    Nasıl iyi hissedeceksen onu yap. İçinde kalmasını istemediğim için öyle söyledim, fikir olsun diye.
    Seni gerçekten sevmemiş demek ki. Hemen başkasını bulduysa, diyecek sözüm yok. Sana değer verenlerle, seni sevenlerle yoluna devam. Kimseyi de olduğundan fazla sevme. Bir gün ayrılabilirsiniz, başka birini sevebilir. Erkek milleti işte, ne beklersin? Değmez, değmez. Senin onu sevmen demek ki onun için bişey ifade etmemiş. Umarım seni hakeden insanlar çıkar karşına. Ona mesaj yollasana; hayırlı olsun, de. İçinde kalmasın.
    kısmen. şöyle ki biz ayrıldıktan sonra arkadaş kalmaya karar verdik. ben beceremedim,yapamadım olmadı. arada bir görüşüyoduk yine,ama ben günden güne ondan soğumaya başladım. son konuşmamızda da " arada sesin çıksın,yaşadığını" dedi. ben tamam dedim ama araadım. o da benim onu face ten sildiğimi görmüş bi daha aramadı,böylece bizim hikaye son buldu işte:D
    Gerçekten çok üzüldüm. Anlayabiliyorum seni her ne kadar bunu yaşamamış olsam bile. Ama bi de şunu düşün, aşk tek kişilik değil iki kişiliktir. Sen onu seviyorsun ama o demek ki seni sevmemiş . Sevseydi gider onla evlenir miydi? Senin onu sevmen hiç bişeyi değiştirmez. Unutamazsın belki ama zamanla alışırsın. Bunu yaşayan sadece sen değilsin, bunu da aklından çıkarma sakın tamam mı? Bu da senin imtihanınmış.
    Evet eskisi gibi yakın olmasak bile hala ARKADAŞım diyebiliyorum.
    merhabalar eğer izin verirseniz size bir soru sormak istiyorum ben ücretli telkinlerden almak istiyorum ama kararsızım siz aldınızmı faydasını gördünüzmü yada çevrenizde böyle birisi varmı bilgilendirirseniz sevinirim
    Neyin var, anlatmak ister misin? Evet aramız düzeldi, özür diledi bende bi daha yapmaması için söz vermesini istedim. O da söz verdi ve sorun halloldu :D
    Göremiyorum ne zamandır seni. Bende pek girmiyordum, ama yokluğu hissedildi sitenin. Hemen geri döndüm. :) Nasılsın, ters giden bişey yoktur umarım?
    Ne demek huriyecim.
    Bende çok yorgunum ve çok stresliyim belki girmeyebilirim. Evdekilerle aram pek iyi değil tartıştık yine. Ders çalışcam şimdi çalıştırmadılar da. te allam. görüşürüz canım sende kendine çok iyi bak.
    Her gün yazmasan da arada sırada önemli gördüğün değişimlerini yazabilirsin.
    Kendin bilirsin tabi ki :)
    Ne fenası ya merak ettiğim için hatırlattım unuttun tamam (:

Bişey olması gerekmez ki zaten benim de yazacak bişeyim yok işte ama her gün yazmaya çalışıyorum değişimini görme açısından.
    Atlattın unuttun işte ahaha :D ben hatırlatmak için söyledim öyle :D
    Bu arada senin günlüğün niye yok , bence olmalı
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri