Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Kullandım ama sizin sorununuza göre telkin almanız lazım isterseniz bu sitenin yetkilisine mesaj atın benim sorunum şu şu sizce hangi telkini kullanmalıyım diye. Yada ücretli telkinleri açıp tek tek bakın yazılarınıda okuyun sorununuz ne bilmediğim için yorum yapamıyorum
ücretli telkin aldım fakat bu siteden almadım. evet faydasını gördüm. ama telkinlerden önce yapılacak başka çalışmalar var. önce bunları yapsanız sizin hayrınıza olacaktır. sevgilerimle..
gördüm tabiki. eskisinden daha sosyalim mesela. bulunduğum ortamlarda kendimi kolay ifade ediyorum ek olarak. en önemlisi zihnim rahat. evet yine çok fazla şeyi bir arada düşünüyorum ama eskisi kadar yormuyo beni. güzel etkiler bunlar bence.
gördüm tabiki. eskisinden daha sosyalim mesela. bulunduğum ortamlarda kendimi kolay ifade ediyorum ek olarak. en önemlisi zihnim rahat. evet yine çok fazla şeyi bir arada düşünüyorum ama eskisi kadar yormuyo beni. güzel etkiler bunlar bence.
ücretsizleri bi 4 5 ay dinle faydasını gör problemlerini çözdükten sonra ücretlilere geçersin ben öle yaptım yada ego ve suçluluk telkinlerini 25 30 gün dinle sora listene kendine güveni al sve ücretli ne istersen ekleyebilirsin 11 12 den fazla olmasın tabi ilk başta bu 3 nü dinle
almadım fakat telkinlerdeki ana mantık şu , tüm öğretilerdeki her şeydeki . içindekini fark etmek . şimdi bir aynanın karşısına geç yüzündeki ışığı gör . bence normal telkinler yeterli .
normallerinden fayda gördüm tabikii ama uzun süredir dinlemiorum :/ konu başlıklarında bahsedilen etkilerin çoğunu yaşadım ama hepsinden öte ben mutluluk telkinini öneriyorum ) rica ederimm
ben şu ana kadarhiç ücretli cd almadımm, ama alanların baya değişim yaşadığını biliyorum ) kusura bakmayın yardımcı olamadım ama ben sadece normal telkinleri dinledim hep
önemli değil kardeş size bir soru sormuştum siz aldınızmı set fayda gördünüzmü yada bildiğiniz kimse varmı diye cevaplarsan sevinirim bende düşünüyorum
teşekkürler sizden bir ricam olacaktı kullandığınız setlerle ilgili izlenimlerinizi yazarmısınız gerçekten etkilimi ben yeniyim ona göre sipariş vereyim diyorum ????
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.