Handan hanım foruma yeni üye oldum ve şu yazınızla karşılaştım aktifseniz dönmenizi rica ederim
Arkadaşlar....
Sizlere bilgi aktarmak istiyorum... House arkadaşımız , Mirzakarim norbekov adında bir çok ünvana sahip, dünyaca ünlü bir kişiden bahsetmişti...Hatta onun kitabınından parçalar aktarıyor şu an,başka bir başlık altında... Ben de kitaplarını sipariş ederek okudum... Sitesini inceledim veeee çok etkilendim... Eğitimlerine katılan kişiler, gözlüklerinden kurtuluyorlar sorun ne olursa ne kadar büyük olursa olsun, ve diğer sağlık problemlerinden derken boylarıda uzuyor... Eğitim tamamlanmadan 5 cm kadar uzayanlar olmuş.... siteye girin ve inceleyin... Ben de bu mucizeleri bu kadar kısa sürede elde etmeyi tecrübe edinmek için , İstanbuldaki eğitimlere katılmak istedim ve ofislerini aradım..Bilge hanım sağolsun çok detaylı bilgiler verdi ama maalesef proğram full dolu ve sonrasında bir tatil dönemi derken eylülden önce yeni proğramın belirlenemiyeceğini aktardı.. Sonrada aramızda gelişen diyaloğdan Hocanın geldiğinde bir ara eğitim yapmak konusunda ısrarcı olacağını ve beni bilgilendireceğini söyledi... Tabiii ben forumumuzdan da bahsettim .... Şimdi biraz önce aradı ve böyle bir olasılık gelişmiş ama katılımcı çoğaltması gerekiyormuşlar...Eğitimler en fazla 20 kişilik oluyormuş....Ayrıca eğitimler yazılanlar kadar pahalı değil ve değişik ödeme şekilleride sunuyorlar... Sizlerden ricam bu eğitimi hayatımıza biran önce sokabilmemiz için , eğer katılımcı olmak istiyorsanız ofisi arayarak benim adımla ( bu arada adım Handan) yada forumun adınıda belirterek isminizi yazdırmanız... Eğitimin ilk günlerinde bile insanlar mucizeler yaşamaya başlıyorlar... Bende mucize yaşamanın çabuk ve kolay yolunu bu şekilde tecrübe edersem artık hayatıma herşeyi getirebilirim çok daha kolay yolal diye düşünüyorum.... Umarım ilgilenirsiniz...uzmanın ismiyle aradığınızda, bilgilerine ulaşabilirsiniz...
Sevgiler....