S
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• 30 yaşındayım ve ev kızıyım. son sınıfta okuyorum :) monoton bir hayat denebilir. senin hayatın nasıl ? :)
    ben de istanbuldayım :) ne okuyorsun canım ?
    tesadüfe bak benim okuduğum üniversitenin merkezi de eskişehire bağlı :)
    açıköğretim kamu yönetimi okuyorum ben.
    beni kırmayıp kabul ettiğin için çok sağol yarı-adaşım :)
    nasılsın ? neler yapıyorsun ? hayat nasıl gidiyor ? :)
    merhaba :) benim adım sinem. seninki de senem olmalı ? yarı-adaş sayılırız :)
    nasılsın ? ortak bir arkadaşa sahibiz. Bykus nickli arkadaşım senin bazı kişisel gelişim konularında bilgili olduğunu söylerek. seninle diyalog kurmamı önerdi. belki birbirimize yardımcı olabiliriz. ne dersin ?
    Geçen haftalarda sorun yaşadığım bi üye var onun yazdıklarını gördükçe siteden soğuyorum nasıl bir üslup nasıl bi olumsuzluktur bu. İnsanlar buna nasıl katlanıyor bilemiyorum. Sanırım oyuzden yaklaşık 20 gündür yorum dahi yazmıyorum hatta girmiyorum bile. Normal hayatımda böyle insanlar olduğunda çok rahat çözüm bulurum ama buna bulamıyorum. Umarım bigün siteden ayrılır ve bende rahat rahat bilgilenirim burdan.
    merhaba izninizle size bir sorum olacaktı ben ücretli telkninlerden almayı düşünüyorum ama bu konuda hiç bilgim yok siz kullandınızmı yada bildiğiniz kimse varmı biraz bilgi verirmisiniz
    senem isteksizlikle ilgili bir mesaj atmıştım okudun mu ? 2013 konulu yeni yıl çalışmasında
    04.10.2012 Perşembe günü saat 23.00 de şifa çemberi, özsevgi çalışmasına katılır mısın?
    Canım yarın saat 23.00 te şifa çemberi çalışması yapacağız sende katılırsın değil mi?
    sizin bulduklarınız süper kısmı önce 1 saatlik programla6 gün yapıp 1 gün dinlenerek toplam 21 gün yaptıktan sonra süpere geçin. msnden göndereyim isterseniz
    Hareketler gözümü korkuttu biraz ama alışana kadar alışınca kolay olur. Bale ve pilates karışımı bişi olmuş. :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri