Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Arkadaşlar Merhabalar nasılsınız...Nerelerdesiniz ? İnşallah herkes iyidir. Herkese mutlu ve güzel günler dilerim. Umarım herşey yolunda ve istediğiniz gibi gider.....BYE.
İstediğin her an bir şekilde bana ulaşabilirsin canım. Sürekli online olmasam da hala sık sık ilgileniyorum siteyle hatta doğru düzgün bir ben ilgileniyorum da neyse. Canım hayat güzel eminim bilmediğin bir çok şey oldu hayatımda. Günlüğüme göz atarsan haberleri alırsın ne özet haliyle. Oradan alamayacağın bir haber de reiki uyumlaması aldım. Onunla çalışıyorum bir süredir. Yakında reiki 2 de alabilirim. En doğru zamanı seçiyorum. Sen de uzun zamandır yoktun. Gördüğüme sevindim. İmzamda günlüğüm. İstediğin zaman konuşabiliriz. Sevgiler.
evet dinliyorum. İki 21 periyotu tamamladım. Şimdi üçüncü periyota başlayacağım. Pek bilemiyorum. Yalnız şu var ki benim ayrıca birde borderline hastalığım var. Dolayısı ile bende iyileşme sürece farklı işler. O yüzden benim mesafe almam yavaş ilerliyor olabilir.
Yine de faydası olacağına eminim. Ben bırakmıyorum dinlemeye devam ediyorum. İnşallah faydasını görüyorumdur. Şu var ki çok daha iyiyim.
merhaba lavimyam. seni çok özlemişim ismini görünce farkettim. çok yakın bir arkadaşımla yıllar sonra tekrar karşılaşmış ve ona sımsıkı sarılmış gibi hissettim kendimi
mutluluk ve huzur diliyorum canımın içi. seni seviyorum..
ben ücretli cdleri almayı düşünüyorum ama etkisi varmı nasıl bilmiyorum sizin bu konuda yaşadığınız deneyim varmı varsa biraz bilgi verebilirmisiniz faydası varmı yani
Harika bir haber canım. Çok sevindim senin adına. Daha sağlıklı günlerin olsun. Nefes almak hayattır. Bu nefesi en temiz şekilde almayı seçtiğin için seni tebrik ediyorum. Bilmiyordum sigara kullandığını yoksa çok kızardım ama yırttın. Bizi unutma arada uğra.
Lavinyacım nerelerdesin? Sesini özledik. İyi misin? İyisindir inşallah. Anneciğin nasıl o da sağlıktadır inşallah. Güzel günlerin olsun. Herşey yolunda olsun. Güle kal.
Lavinyam yeni yılın güzellikleri de beraberinde getirecek sana. Yeni halinle daha mutlu ve daha huzurlu günlerin olacak her zaman. Mutlu bir ömür dilerim sana sevdiklerin ve ailenle.
Mutluluk, sağlık, bereket, başarı ve bol huzur dolu günler.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.