Işıldayan Safir

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• 24-06-2016 04:07 PM - permalink
    DaybyDay

Merhaba, umarım herşey yolundadır.

Danışmak istediğim bir konu var. Kendimde olan problemi araştırırken (http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ma-hali-5.html) linkindeki yazını okudum. Sinirlilik hali ve fazla eleştirmek ile ilgili.

Ben de 1 yıld önce çekirdek inanç yaptırdım ve ilave 7-8 tane daha telkin aldım, 80 saat denilen olayı tamamladım, düzenli dinliyorum.
    Ancak bu çevremdekileri eleştirme, ani tepki verme gibi davranışlar zaman zaman bende pick yapıyor.

Bu konuda bana yardımcı olabilir misin, sen nasıl aştın bu problemi? Telkin sayım çok fazla acaba o nedenden mi?
    Yardımcı olursan memnun olurum..
    slmm :))
    özledim senii uzun zamandır sohbet edemiyoruzz .umarım herşeyy yolunda gidiyodur
    sadece telkin yoluyla uzadığınızı belirtmişssiniz gerçekten ımıt doldum bu konu hakkında konuşabilir miyiz biraz çünkü eğer kendimi inandırırsam gerekli olan tüm telkinleri yapıcam zaman kaybetmeden cd leri alıcam teşekkür ederim.
    slm :)) uzun zamandır siteye uğramıyorum.geldiğimdede sana merhaba demek istedim .neler yaptığını görmek için günlüğüne bakmak istedim ama bulmadım galiba kaldırmıssın.güzel günler geçirmen dileğiyle :)
    Yeni üyeyim öncelikle hepinize merhaba diyorum...

hiç bir yüklemeyi başaramadım şu ana kadar, gevşeyeyim derken iyice gerildimmm :))

tek istediğim başlangıç için önerilen: ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerinin "ney ve klasik müzik" versiyonu... lütfen biri bana yardım etsinnn. lütfen....<!-- google_ad_section_end -->
    benim size bir sorum olacaktı ben ücretli telkinlerden fotografik hafıza almayı düşünüyorum ama tereddütlerim var nasıl etki ediyormu birde nasıl dinlemeliyim biraz bilgi verebilirmisiniz
    hihihihiihihih :DDDD yafff sen Maviyi özledin vallahi ben de seninle konuşmayı özledim :))))
    B
    merhaba,

kullanıcı adımı değiştirebilmem mümkünse bu konuda yardım edebilir misiniz?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri