-Elya-
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• aslında evet başaklar biraz sessizdir ama sinsi olmamak şartıyla iyidir biraz sessizlik. :D ama lisede stajdayken bi kankam vardı benim başak burcu.. kız acayyip sessizdi, bense aksine herşeye bi yorum yapan,pat diye cevap veren biriydim . ben konuşurken kızın gözleri büyyürdü,biraz ürkeklik de vard onda tabi :D ağlayanı güldürme konusunda beceriksizim ben,elim ayağıma dolaşıyo oöyle bi durumda :D
    tabiki herşey düzeliyor yavaş yavaş ve herşey çooookk daha güzel olacak.. sen yeter ki çaba göster bi yolunu mutlaka buluyosun =)
    madem öyle,sen bilirsin demekten başka söz düşmez bana ;)
    tatlımmmm hoşgeldin tekrar =) evet çok geciktin ben de seni merak ettim aslında bugün yazacaktım sana ancak fırsatım oldu . ben o sorunumun byük kısmının üstesinden geldim. nihayetinde dünyada insandan bol bişey yok,illaki beni mutlu edecvek birisi çıkacaktır,ben hala umutluyum. sadece başıma ilk kez böyle bi durum geldiğinden fazla büyüttüm galiba.neyse geçti gitti artık eskisi kadar takmıyorum zaten boşver. sen neler yaptın ?yine neler oldu moralin bozuk?
    aslında o benim böyle bi durumda ne kadar çok üzüleceğimi çok iyi bilirdi. ama işte bazen erkekler kendilerine hakim olamıyolar ki, keşke olabilseler. arkadaş kaldığımız dönemlerde hayatında birinin olduğunu hafiften belli ediyodu ama tam anlamıyla açıklayamıyodu,ben soruyodum,detay yok diyodu en sonunda açıkladı ama ıkına ıkına :D e ben de ondan sonra silmiştim face ten onu farketmiş,koptuk işte :D
    senin amacının biliyorum zeynep,beni yanlış anlama lütfen. ben bunu yaptığımda hiçbişy değişmiycek artık,o yüzden hiç bi anlamı yok bunu anlatmaya çalışıyorum.
    Sanırım forumumuzun bu özelliği aktif değil. Üye olduğumdan beri ben de koyamıyorum.
    ne hayırlı olsun diycem yaa,giden gitsin herkes yoluna baksın. telkinler olmasa çok zorlanırdım eminim bundan.
    kısmen. şöyle ki biz ayrıldıktan sonra arkadaş kalmaya karar verdik. ben beceremedim,yapamadım olmadı. arada bir görüşüyoduk yine,ama ben günden güne ondan soğumaya başladım. son konuşmamızda da " arada sesin çıksın,yaşadığını" dedi. ben tamam dedim ama araadım. o da benim onu face ten sildiğimi görmüş bi daha aramadı,böylece bizim hikaye son buldu işte:D
    ben herşeyin farkında olmam rağmen kopamıyodum lanet olsun :D gerçi telkinlere başladıktan 4 gün sonra son kez konuşmuşyuk biz farkında olmadan,telkinler işey yaramaya başlamıştı yani :D sonra bi daha da konumadık zaten :D dün face te eski mesajlarımı kurcalarken,nikah salonunun önünde çekiln fotoğraflarını gördüm,bi şoklandım ama şimdi iyiyyim geçti gibi :D normalde deli gibi ağlamam lazım dün akşam dışında tek damla dökmedim bu da işin ilginç kısmı =)) sen napıcaksı o zman gittiği yere kadar gideceksin. baktın canına tak etti kesersin muhabbetini..
    şu kadar söyliyim köpek gibi sevdiğim adam başkasıyla evlendi,şoka girdim. ohh ne güzel sevindim senin adına,en azından birimizin hayatında iyi şeyler olsun dimi ? umarım bi daha hiç aranız bozulmaz=)
    öyle tabi sitenin yeri bizde çoookk çoookk farklı. iyi yaptın hoşgeldin sefa geldin =)) aslında bi önceki mesajı yazarkenki hlimden eser yok şuan diyebilirim. ama ayakta kalmaya çalışıyorum diyelim,sağlam durmaya çalışıyorum herşeye rağmen. sen nasılsın düzelttin mi arkadaşınla aranı?
    profilinde farkettimki bi sems tebrizi hayranlıgı var galiba bende hayranımdır kendisine birde şeyh bedrettin var benzerler birbirlerine bi araştır derim ama tarıh kitaplarına bakarsan yalan yanlış bilgilerle karalanır romanlarda falan yararlanabilirsin derim
    ben fotografik hafıza telkinini almayı düşünüyorum siz daha önce ücretli telkin aldınız mı faydası oluyormu yada şahit olduğunuğunuz
    Kendi varlığımdan çok memnunum,
    Kendime ve çevreme oldukça yeterliyim,
    Bu yüzden kendimle gurur duyuyorum,
    Kendimi çok seviyorum ..
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri