huriye_89
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Onlar bizi anlamıyorlar biz kendimize yapıyoruz.. Bırak bizi anlamasınlar, dinlemesinler ne önemi var? Eninde sonunda kendi içimize dönmüyo muyuz. Bunları pek kafaya takmamak lazım dediğin gibi. ( Aslında bunları motivasyon olsun diye yazıyorum ahaha) öyle yani :D
    Sen nerde yaşıyosun?:) demiştim bi mesaj önce atladın canımcım :D
    Babam işten gelir direk tv karşısına.. bi salonda buluşuyoruz ahahaha :D
    Artık sinirlenmiyorum boşverdim değmez ki hem benim üzülmeme hem onların üzülmesine. Ki üzülmeseler ve ben eleştirseler bile
    Sen nerde yaşıyosun?:)
    Annemle çoook konuşurum aslında. Öyle kin beslemem asla onlar benim ailem sonuçta, ama bazen beni sinirlendirdiği oluyor, şu sıralar çok uysalım ama tepki vermiyorum devam ettirmiyo :D gülüyorum geçiyorum:D
    Bugün nöbet tuttum ondandır sanırım dondum dondum. Ankara soğuk ya, bi de kasvetli.
    Ne kadar şekermiş o öyle :)
    Başkaları değil annem babam, ailem.. Sanki beni sevmiyorlarmış gibi.
    Bu arada boynum tutuldu yazamıyorum of of :D
    Çevremdekilerin beni sevdiklerini kendime inandıramıyorum, sanki bu dünyada tek başımaymışım gibi. Garip bişey.
    :)
    İlk günlerde baya değişmiştim aslında arkadaşlarımla hiç konuşmadığım konuları konuşmuştum, ama şimdi hala çok sessiz olduğumu söylüyorlar. O zamanlar çok konuştuğumu söylüyorlardı. Anlayamadım ben bu durumu. İlk günlerde o kadar değişmişim, niye şimdi hala aynıyım? Aslında umutsuz olmamalıyım, ama bende artık içimde tutmak istemiyorum hiç bişeyi. Pat pat söylesem içimdekileri.Ama olmuyor işte. Zamanla olacakta ben neden bi gram değişmiyorum.
    Sana bakınca kendimi görüyorum, aynısını annem bana da diyor biliyor muydun? :D annem sabahtan beri su şırıltısı dinliyosun diyo hatta hergün ''yine mi :D''
    Bende çok üzülüyorum..annemde çok olumsuz ya benden daha olumsuz...

Bugün nöbetçiydim ya herkes konuşuyodu işte ben şu sınıftayım gib gibi ben bi konuya karışamadım, hala aynıyım ben...
    Kesinlikle, onlarda da var aslında çekingenlik... Yani bizim yaşadığımız durumları onlar da yaşıyorlar aslında ama biz farkındayız, onlar farkında değiller. Biz çözüm arıyoruz, onlar daha sorunlarının ne olduğunu bilmiyorlar. Ne tür yardım ederiz kestiremiyorum telkin desem şaka yapıyorum zanneder, 8 saat hayatta dinlemez o. :D
    Haklısın da elimde olmadan sinirleniyorum bi güzel sözünü duymadım bugüne kadar.
    annem hep böyledir çok iyi bişey yaptığını zannediyor sanırım.
    Annem gelmiş bana ''kalk artık babana söyleyim de gelince modemi alsın işe götürsün'' diyor hey Allah'ım. Düzelmez bunlar.
    Bizde çok tartışırız hemde öyle huzuru bozacak kadar... Bizde o sorun yok ama başka sebeplerden tartışıyoruz :D Ben kalkmasam odaya girip de kalk demezler kendim kalkıp ders vs. çalışırım, yoksa umurlarında olmaz. Hatta sınav tarihlerimi bile bilmezler. Dün sordular sınavların başladı mı? diye bende bitti bile dedim çok bozuldu. :D daha başlamadı ama o bitti sanıyorşar. :D hey Allah'ııımmm.
    Benim telefonum ablamınkinden güzel ya, onu kıskandı işte. Benimki klavyeli, onunki tuşlu. Arada alır geri de vermez. Nasıl bi ablaya sahibim ben ya, cidden tek kardeş olmak bundan daha iyi. Haa tek kardeş olsam da keşke bi kardeşim olsaydı derdim, insanoğluyuz işte şükretmeyi bilmeyiz :)
    Annemle aramızda öyle bi soğukluk olamaz asla ama bazen çok kötü davrandığı oluyor. Bende ona öyle davranınca da ne zaman bi tartışma olsa ben suçlu oluyorum intikam alıyor yani kendince :D çok tuhaf bir aileye sahibim anlayacağın :)
    Babamın Allah'tan öyle alışkanlıkları yok, arada bir film izlemeye girer, gazete okur kalkar. Annem de bilgisayarın b'sini bilmez. Bi ablamla ben vardık, o da gidince bilgisayar bende kaldı. :D Hatta o olunca herşey zehir oluyordu bana..gitti de rahat rahat girebiliyorum istediğim yere.
    Hem daha rahat telkin dinleyebiliyorum, bana karışan biri olmuyor yani.
    Hem istediğim her şeyi yapabiliyorum, oda dağıldığında bana karışan biri yok çünkü :D
    Üni.'ye giderken telefonları değişmiştik, o benimkini, bende onunkini almıştım. Sonra 10-15 gün telefonum onda kaldı eve gelince istedim; yok telefonu kıskanıyomuşta, yok biiilmem ne.
    Dayanamadım artık al senin olsun yeter ki sus dedim.
    1 haftadır aramadı çünkü küstüğümü biliyor. Zaten normalde de aramaz, hatta anneme halimi hatrımı da sormaz da işte..
    Bendeki de şans işte. Keşke böyle olmasaydı.
    Hatta bazen ondan nefret ediyorum; keşke tek çocuk olsaydım diyorum.
    Belki beni daha iyi anlarlardı...
    Ben de bi ara takmıştım browni intense'ye ama gına geldi ye ye bıktım iyice :D ablam her gün okuldan çıkınca kendine alırdı, bana da alırdı, hayret :D şu son 1-2 ayda görsem kusarım o derece yedim :D seninde öyle olur büyük bi ihtimal :D
    Ben de ödevim var diye giriyorum artık düşün. Saat 10'da kalkmazsam demedikleri kalmaz hatta şu an kalkmam lazım bağırır birazdan araştırmam var ondan oturdum derim susar :P annem üstüme düşmez de istersem gece 2-3'e kadar oturayım, hiç bişey demez ama babam.. 10'dan geç kalkarsam yandım demektir. Ne alakaysa sanki :P

ben diyorum ki keşke benim de anlayışlı bi kardeşim olsaydı, çünkü ben onun hiç bi iyiliğini görmedim. hatta ödevlerimi yardım ederdi ben küçükken ama ikna etmek için neler çekmezdim bi bilsen.. Hatta yalvarırdım artık. Bu güne kadar tek başıma geldim, o da öyle olsun derdi hep. Her lafıma karışır, her yaptığıma, yediğime, içtiğime, gittiğim yere, arkadaşlarıma.. Bıkmıştım artık.. Üni'si burda değil o yüzden biraz huzur var evde şimdi. Aslında özlüyorum, ama çok da kırgınım, kızgınım..
    Jelibon hastası mısın yoksa :D farklı olur aslında yap istersen :D
    Ben annemden de babamdan da korkmam hatta lafımı evde hiç esirgemem, bazen tartıştığımızda üste çıkarlar hemen, ablamı daha çok seviyosunuz desem evi başıma yıkarlar kıskancım diye. Evet kıskancım, ama bu çok doğal bi kıskançlık nasıl yeni doğan birini kardeşi kıskanıyorsa, bende ablamı kıskanıyorum. O her zaman daha önemli, onun yeri hep ayrı. Bense umurlarında değilim. Kalkıp kendim ders çalışmasam umurlarında olmaz pc oturunca da kalk demezler, ders çalışmayınca da kızarlar. Ben anlayamadım bunları :D
    Annemle yine tartışmıştık patladım senin ilgilendiğin yok senin ilgileniyorum sandığın şey güvensizlik güvenseydin böyle yapmazdın dedim. Umurlarında değilim, bende boşverdim artık :)
    Profil dizayn etmeyi seviyorum beğendiysen böyle kalsın :))
    Ara verme hiç hiç aksatma bundan sonra ben hiç aksatmadım, bayramda kulaklığımı evde unutup ablamın da vermemesi sonucu 1 gün dinlemedim boşlukta gibi hissettim bi an, huzursuz olduğumda hep telkin açarım hemen düzelmeye başlarım, olmayınca kötü hissettim haliyle. Bu yüzden hiç bırakma tam olarak düzelene kadar.. bu fırsatı asla ayağınnın tersiyle itme:))
    Bizde de var o durum. Annem eskiden hep derdi sen küçüksün karışma büyüklerin işine diye.. Babam da ''biz eskiden babamızın yanında konuşamazdık korkumuzdan'' derdi.. ben var ya babamı bi sabah bi de akşam görüyorum işten gelir ne günümü sorar, ne halimi-hatrımı, sadece arada bana karışır, yaptıklarımı eleştirir o kadar. O yüzden ondan çok soğudum. Eskiden babam annemden daha yakındı bana, ama şimdi annem daha yakın. Onlar nasıl ayrım yapıyorlarsa bende aynısını yapıyorum. Annem ablam ünide okuyor diye onun üstüne çok düşer ona daha sıcak davranır.. Banaysa çok sinirliymişim de, kıskançmışım. Ablama yaptıklarının bi gramını bana yapmadılar ki :) benim ailem de öyle. kardeşimle hiç geçinemeyiz, her şeyime karışır sinirlenince de ben suçlu olurum. Bu yüzden böyle odama kapanıyorum. Kardeşimle de kırkta yılda bir görüşüyorum o kadar soğuk ki. Yaşaya yaşaya alıştım her acıya. :))
    Umut etmek kadar güzel bişey yok.Bende inanıyorum, hemde çok.
    Bende telkin ve olumlama dışında bişey yapmıyorum, meditasyon da yapmıştım ama pek işe yaramadı bi de korkularının üstüne gitmek diye birşey vardı onu yapıyordum (1-2 gün yaptım) çok iyi hissettirdi bana, ama onu da boşladım. İnsanlar beni seviyor mu sevmiyomu bilmiyorum ama ben onlar gibi atılgan ve daha tam tanımadığı biriyle konuşan biri olmadığım için soğuk buluyorlar ki hiç öyle değilimdir aslında ama utangaç olmaktan kaynaklı işte aynı şeylerrr :D
    Babam izin verirde annem ikna eder babamı da, yolda bişey olur, araba çarpar falan derken babamı da doldurur gidemem bi yere. Onlar yüzünden belki de bu kadar asosyalliğim. :)
    Ben bi ara bakardım konu arardım yardımcı olacak bazı konular.. Sonra burası çıktı karşımaa ve iyiki çıkmış diyorum iyiki üye olmuşum ve telkinleri indirmişim...Önceden yaptığım hiç bişey fayda etmedi ama burası o kadar farklı ki herkesten bi parça var burda. Derdimi paylaşmak ve konulara bakmak için girdiğim siteden artık çıkamıyorum. Hayat tesadüflerle doludur :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri