ben sorunumn farkında olduğum halde,sadece telkinle düzeleceğini düşündüğüm için bu kadar gecikti bişeyler ama olsun,olması gereken buymuş diyip geçmek istiyorum =)
aa ben o huyumu bıraktım canım,seven sever zaten hiç takılmıyorum o detaylara ama önceden nasıldı,hergece uyumadan önce "insanlar beni niye sevmiyolar?" diye ağlardım deli gibi

şimdi de gözlerim doluyo bazen ama eskisi kadar sık olmuyo bu durum zaten sebebi de başka şeyler oluyo çoğu zamn.
son yıllarda bende azalmıştı bu durum,zaten istediğim gibi gezmeye gidiyorum orda sıkıntı yok da saat konusunda babamla anlaşamıyoruz arkadaş

hava karardı mı evde omamı bekliyo sinir krizine giriyorum kaç kez tartıştık bu yüzden

(laf aramızda babama da feci cevaplar vermeye başladım ben bi gün çok fena şeyler olacak

)
kimseden fayda olmayacağını anlayıp kendime bi yol ararken buldum ben bu siteyi.. çok aktif değilim belki ama hergün muhakkak bakarım yeni şeyler keşfederim.. yeni burası sayesinde bi çok alışkanlık edindim,güzel şeyler yaşadım umzrım böyle devam ederim,devam ederiz =)))