cansuyu
Reaksiyon puanı
3

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Merhaba,
    Zihindili Danışmanlık olarak gerçekleştireceğimiz eğitimler hakkında bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyoruz.
    TRAINER TRAINING 2014
    EĞİTİMCİNİN EĞİTİMİ - ZİHİNDİLİ DANIŞMANLIK

NLP Trainer veya dünya standartlarında bilinçaltı tekniklerini kullanan İLERİ SEVİYE DONANIMLI bir Eğitmen, Koç, Danışman, Öğretmen, Mentor, Yazar, Konuşmacı olmak ve kendinizi geliştirmek ister misiniz?
    O zaman…
    Dünyadaki ilk NLP eğitmeni, hocaların hocası, Davranış Bilimci, Bilinçaltı Modelleme Uzmanı, Guru, NLP Master Trainer; DR. WYATT WOODSMALL ile İstanbul’da gerçekleştirilecek olan
    INLPTA – IAFTC: EĞTİMCİNİN EĞİTİMİ Uluslar arası geçerli sertifika programı ve ayrıca
    İLERİ SEVİYE ÖĞRENME VE ÖĞRETME TEKNOLOJİLERİ – Öğrenci Koçluğu
    Eğitimlerimize katılmayı düşünebilirsiniz.
    Wyatt Woodsmall Türkiye
    Zihin Dili Danışmanlık - Meryem Bal
    Bu eğitim, dünya çapında ilk sırada bir NLP Eğitimciler Derneği olan ve NLP’nin profesyonel ve etik kullanımı için çalışan International Neuro-Linguistic Programming Trainers Association ( INLPTA : INLPTA - International NLP Trainers Association - Home) ve NLP eğitimi almamış olanlar için IAFTC (www.iaftc.org | The International Academy for Training and Consulting) tarafından onaylıdır.
    ETKİNLİK LİNKLERİ:
    1. https://www.facebook.com/events/1429813267299229/?fref=ts
    2. https://www.facebook.com/events/1509268439303496/?fref=ts
    AĞUSTOS 2014 ETKİNLİKLERİMİZİN DUYURUSU

1- TRAINER TRAINING (10 +8 : 18 GÜN):
    INLPTA Trainer Trainer ( NLP prac. ve NLP master prac. sertifikasını INLPTA'dan alanlar bu sertifikayı alacak). IAFTC Trainer Training ( INLPTA sertifikası olmayanlar veya NLP bilmeyenler ve İyi bir eğitimci olmak isteyen herkesin alacağı sertifika.

18 günlük bir eğitim. 2 ayrı parça:10 + 8 olarak iki ayrı tarihte yapılacak.

TARİH: ilk 10 gün : 18 - 27 Ağustos 2014 tarihinde yapılacaktır.
    ikinci bölüm (8 gün) : 24 – 31 Ekim 2014
    ÜCRET: 6000 Dolar (+KDV). 10 Temmuz'a kadar kaydını yaptıranlar için 5500 Dolar.
    PROMOSYON: Her yeni kaydettireceğiniz kişi için 500 Dolar indirim alacaksınız.
    ÖDEME KOLAYLIĞI: Banka kredisi ile taksitlendirme
    EĞİTİMCİ: INLPTA, IAFTC, ITTCC başkanı Dr. WYATT WOODSMALL ve Co - trainer'ları (yardımcı eğitimciler)
    SAYI: en az 25 kişi

2- İLERİ SEVİYE ÖĞRENME VE ÖĞRETME TEKNOLOJİLERİ (5 GÜN)
    IAFTC Sertifika
    TARİH: 12- 16 Ağustos 2014
    ÜCRET: 3500 TL (+KDV)
    PROMOSYON: Her yeni kaydettireceğiniz kişi için 300 TL indirim alacaksınız.
    ÖDEME KOLAYLIĞI: Banka kredisi ile taksitlendirme
    EĞİTİMCİ: INLPTA, IAFTC, ITTCC başkanı Dr. WYATT WOODSMALL ve Co - trainer'ları (yardımcı eğitimciler)
    SAYI: en az 30 kişi

NOT:
    iş dünyasına da bazı seminerler açacağız. Bir küçük liste sunuyoruz. Taleplere göre bilgi verilecektir.
    1- PERFORMANS KOÇLUĞU ( 3 gün)
    2- ORGANİZASYON SİTEMİNE TANI KOYMA (3 gün)
    3- LİDERLİK KOÇLUĞU (3 gün)
    4- SİSTEMLE İLGİLİ DEĞİŞİMİN KOLAYLAŞTIRILMASI (3 gün)
    5- ORGANİZASYON GELİŞTİRME DANIŞMANLIĞI (3 gün)
    6- BEYİN HARİTALARI (4gün)
    7- YAŞAM BECERİSİ KOÇLUĞU (5 gün)

İLETİŞİM:
    ZİHİNDİLİ DANIŞMANLIK
    Halitağa cd. No:25/8 Kadıköy İstanbul
    Email: meryem.bal@gmail.com
    Tel: 02163384771 - 05058230519
    Zihin Dili Danışmanlık - Meryem Bal
    Wyatt Woodsmall Türkiye
    CANSUYU merhaba. Offline olmuşsun. Ne zamanları aktifleşmektesin. Günün güzel geçsin. Sayg.<!-- google_ad_section_end -->
    ..belki de acıdan kaskatı kesildiğin bir anda, hiç tanımadığın birinin seni güzellik dilekleriyle karşılamasındaki küçücük günışığı anlarıdır ak kaplı sayfaları dolduran.
    kendi enerjine ulaşamazken, birisinin enerjisini senin için kullanmasında..

teşekkürler prenses :)

böyle yazdım ak kaplı defterime ..

ve belki de güzellik başlı başına budur :))
    nereye gitsek.. kendimizle gidiyoruz.. nereden gelsek kendimizi bırakıyoruz..
    Bu nasıl bir ifadedir cansuyu?
    Bazılarıda gittiğinde yokluğunu ayrı varlığını ayrı bırakıyor.
    Sen onlardansın cansuyu.
    "insan kendini yalnızca insanda tanır" der Goethe.. Kendimizi tanıma yolculuğunun bir parçasıyız hepimiz..merhaba Sadi
    İnşallah Cansuyu:))Sen yokluğu fark edilmeyecek bir insan değilsin.İyi ki varsın.İyi ki bu forumdasın:)) Neler yaptın yokken?Umarım iyi geçmiştir günlerin.Yüreğin gibi güzel bir gece dilerim sana:))
    her isim; anıldığında güzeldir :))
    mutluluk ve huzurun çoğalarak yansımasını dilerim size.. akıp geçmeden..
    Mutlu ve huzurlu bir pazar akşamı dilerim, iyi ki yanımızdasın cansuyu'muz(ya bir nick bu kadar mı güzel olur? :) ).
    Muhter Kardeşim..

sizin de esprili yaklaşımınızla foruma renk kattığınızı söylemeden duramayacağım..

ama forumun dj liğini size bırakıyorum ben :)

iyi paylaşımlar..
    Selam aziz forum dostum :)
    Forumu çok aktif kullanıyorsun. Bu takdire şayan hareketinden ötürü tüm forum kardeşlerim adına teşekkür ediyorum.
    Pozitif şarkılar bölümündeki paylaşımların sayesinde de yeni şeyler keşfediyorum. Dinlediğin alternatif parçaları paylaşmayı sürdürmen dileklerimle...
    POPÜLER MÜZİKTEN NEFRET EDEN BİR ADAMIN HAZİN HİKAYESİNİ DİNLEDİNİZ. HAFTAYA GÖRÜŞMEK ÜZERE, ESEN KALIN.
    mutlu oldum emin olun :)
    sıcacık bir tebessümü paylaşmışcasına :)
    mutlu kalın...mutlu kalalım...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri