-Elya-
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• zeynep sana göndermek üzere uzun bi mesaj yazmıştım,kedim patisiyle bi basışıyla hepsini sildi :Q
    ben samimiyet konusuna gelicem izninle,o samimiyet kimsede kalmadı artık ben de napıyorum olması gerektiği gibi davranıyorum o kadar =) bazen bocalasam da çoğu zamn tutturuyorum, bence sen de kimseden fazla bişey bekleme olması gerekeni yap için rahat olsun yeter=)
    zeynepcim kusura bakma,babam okeye takıldı giremedim nete. e tabi canım bırak da o kadar hakkımız olssunn. aslında kendimi karşımdakine karşı ayarlama durumunu filan biraz aştım ama tam geçmedi işte. bu ara bi de sınav sonucuna takıldım kaldım,moralim yerle bir oldu onun da etkisi var.sürekli başka planlar yapmaya başladım filan. insanlarla konuşmak gelmiyo içimden ben de çok fazla zorlamıyorum bi yerden sonra. ben senin zamanla açılacağına inanıyorum =) bunlar bile senin için iyi gellişmeler bence.=)) içinden konuşmak geldiğinde hiç tutma içinden geldiği gibi söyle,sıkma kendini diycem ama elinde olmadığını biliyorum o yüzden zamana bırak ve biraz sabret diyorum sadece=) bu arada ben artık rahat rahat espri yapmak istiyorum artık ve yaşımın olgunluğunu göstermek itiyorum beni gören 18 demesin artık yeter yaa :D niye bilmiyorum ama paylaşmak istedim seninle=)
    bayramda evdeydim yaa gelen giden.. gezmeye zaman bulamadım ben :D yarın da 29 ekim zaten peder yine evde :D etle aram benim de iyi değildi bi ara hiç yiyemezdim ama şimdi kavurmayı kendim yaparsam yiyebiliyorum otoburluğu aştım yavaş yavaş=) aman bayram işte geldi geçti,eski tadı yok bence, nerdeee o eski bayramlar :p
    her zaman olmasa da arada sırada mutlu olmak benim de hakkım diye düşünüyorum :D ve artık daha büyük nedenlerden dolayı mutlu olmak istiyorum :D bence biz bunu sonuna kadar hakediyoruz=)) bu arada ilk mesajında sosyal fobiyle ilgili bi sorun vardı.. tamamen geçti diyemiyorum maalesef ama az çok aştım, öyle hissediyorum. en azında eskisi gibi insan içinde sıkılmıyorum amaa,bazen özellkile konuşacak bişey bulamadığımda boşluğa düşmüş gibi olyorum. ne zaman gçeceği konusunda da bi fikrim yok açıkcası. sen ne durumdasın,bayramın nasıl geçti merak ettim ?=)
    bunların hepsinin ben de farkındayımö fakat dedim ya,bi nebze de olsa eskiye dönmüş gibi hissediyorum kendimi. böyle düşünmeme sebep olan şey de bu zaten.. bundan bir hafta önccesine dönmeyi tekrar cıvıl cıvıl olmayı çok istiyorum bu yüzden.bu arada ismin zeynepti memnun oldum tekrar arada kaynamasın=)
    işte bu kadercilik beni biraz zorluyo açıkcası..Allahın verdiğine tabi ki karşı gelecek değilim ama daha iyi olması varken niye bein böyle karamsarlıklara sürüklüyo diye düşünmüyo da değilim. dedim ya oluruna bırakmak benim harcım değil illa ki didiklemeliyim :D şimdi beni bu karmaşadan kurtarıcak bi mucize bekliyorum ve açıkcası kendimi yorgun hissediyorum,herşeye sıfırdan başlamaya çalışmak zor.. ama yine de bi yerlerden tutunmak zorunda olduğumun farkındayım yapacak bişey yok=)
    oluruna bırakmayı inan ben de çok istiyorum,boşvermeyi de aynı şekilde ama bi yerlerde hep takılıp kalıyorum işte..
    bak mesela, üzerinde çok çalıştığım bi sınavdan hiç beklemediğim,kendime yakıştırmadığım bi not aldım herşey yine tersine döndü benim için.. çünkü hayallerimi o sınava bağlamışttım ben herşey değişecekti,hayatım değişecekti ama olmadı. şimdi yine yeniden bi toparlanma dönemine girdim.. oluruna bırakmak o kadar da kolay olmuyo benim için. ne kadar çok üzerine gitsem de durum bu..
    karışığım elya hem de çoookk.. herşeyi yoluna sokma çabası devam ediyo..her zamanki gibi =)
    sen nasılsn ?günlüğüne bakıyorum,her geçen güb iyiye gittiğini görüyorum,mutlu oluyorum senin adına=)
    Eskiden utangaçtım ama sitedeki kendine güven ve suçluluk duygularını dinleyince sosyal ortamlardan pek tırsmıyorum... Aslında günlüğümde sadece kendi benliğini bulma açıklamasıyla başladım benim açtığım konudan esinlenerek yazdım... sosyal fobiyle alakalı bişey yazmamıştım...:=))
    Bahsettiğim mesajı sildim kendim mesajımı da yeniden düzenledim canımcım okumak istersen gözünden kaçmasın. Gelişim dolu günler dilerim.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri