Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
tamam yalnız canımın nedne sıkıldığını sanırım anlamışsındır... mesela birisinin bir yorumunu ihtiyacını görüyorsun.. oturuyorsun mantıklı yardımsever bir mesaj yazıyorsun.. gönderiyorsun.... önce çıkıyor 5 dakika sonra silinmiş... insanın canı sıkılıyor... bir de siteden soğuyorsun.....
bir de günlüğümün adını değiştireiblir miyiz.. konu başlığımın adının artık... KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ olmasını istiyorum....
sevgiler yapabilirseniz şimdiden teşekkür ederim... yapamazsanız niyetinize sağlık.....
öyle bir şey ki farkındaysanız uzun zamandır kimseye kolay kolay bir şey yazmıyorum... çünkü yazıyorum gözüküyor... yarım saat sonra silinyor... özellikle kendi günlüğüme yazdıklarım da siliniyor... hatta ben dedim sanırım teknik bir şey.... yeniden yazayım dedim... son iki üç gündür bir iki şey yazayım dedim onlar da silinmiş.... benim kendi günlüğüme bakar mısın.... eğer silinecekse lütfen beni forumdan ve siteden atın... ama o da yapılmıyor... sinir bozucu
merhaba sweet, formu anlayamıyorum açıkçası, insnalar için gerçekten bilgiliendirici bilimsel mesajlar yazıyorum.. bir bakıyorum ki silinmiş.. onlarca mesajım silindi bugüne kadar... ben bilmiyorum.. fikrin nedir....
B
bir damla deniz
merhaba sweeet,
kullanıcı adımı değiştirebilmem mümkün mü? Bu konuda yardım edebilir misin?
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.