kutayhun
Reaksiyon puanı
2

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• ben sana bu msj attım
    08-12-2012 MUTLAKA DİNLEYİN - DECCAL TABAKTA - Kemal Özer in Gıda İle İlgili Konferansı 8-12-2012&catid=6:cumartes-sohbetler&Itemid=14
    bu sitedeki herkesin sıkıntılarının &50 sinin cıkış noktası bu videoda detaylarıyla anlatılmaktadır
    benim düşünceme göre bilgi sadece kişisel gelişim üzerine olursa bencillige girer bilginin hertürlüsüne ihtiyac vardır bu video yu sizlerle paylaşmak benim görevimdir sizlerde ister ataist ister hırıstiyan ister müslüman olum bu video da anlatılanları cevrenizdeki insanlara aktarmak bu sitede önce kendinize ve sonra başkalarına yardım etmek amacınızla örtüşsün
    videodaki kişilerin dış görünüşlerine aldanmadan nolur seredin başka insanlarla da paylaştıgınız için teşekkürler
    sen bana bu msj attıne
    kadir mısıroğlu putperestliğin ve decaaliyetin öncü askerlerinden biridir.. tam anlamıyla bir islam ve kuran düşmanıdır... öyleki sürekli kuranı çarpıtmaktadır.. allahın nuru bu deccalin ışığını söndürecektir...
    fakat site kadir mısıroglunun ama gıda törürü üzerine bi kompozisyon oldugu için 5dk den sonra yerini Kemal Özere bırakmıştı ama sen kadir mısırogluna küfür ettin
    bende sana bu msj attım
    atatürk yada cuhuriyet düşmanı deseydin bi derece tutar tarafın olurdu ama putpersligi işin içine kattıgın için anladımki SALAK sın KANDIRILAN SALAKLARDAN ve dahi benim yüzüme karşı bunu söleseydin daya yemiştin
    neden ben özür diliyoru hadi hatrın kırılmasın forumda herkesin görücegi gibi Kadir Mısıroglundan özür dile bende senden özür dilicem söz veriyorum
    sen zaten zerre kadar adalet ve ilime sahip olsaydın tanımadıgın ne için mücadele verdigini bilmedigin deden yaşında bi savaşcının arkasından bu şekilde küfrederek dininden çıkma ihtimalini göze almazdın
    Site ile ilgili olduğunu sanmıyorum ben ilk kez böyle bir şey duydum hocam. Haklısınız kötü bir durum ama yönetimle ilgili bir şey değil. Neden olduğunu anlayamadım. Ben hala tarayıcınızla ilgili olduğunu düşünüyorum.
    Başlık işi birazdan hallederim sorun değil mesajlarınıza da bakıcam teknik olup olmadığı hakkında ayrıca bilgi veririm ama spam reklamlar dışında hiçbir mesaj uyarı yollanmadan silinmez hocam. Bağalntınız veya tarayıcınızla ilgili bir sıkıntı olabilir mi acaba? Bakıyorum şimdi günlüğünüze.
    Hmm bugünlerde olan bir şeyse benim bir ilgim yok senin mesajını sildiğimi hiç hatırlamıyorum eğer bildiğin başlık varsa bakıp seni daha net bilgilendirebilirim hocam. Bunun yanında bir kaç kez talihsiz bir şekilde forum veri tabanında teknik sorunlar yaşandı ve hepimizin değerli mesajları gitti mevzu o ise kişisel algılamayın. Bunların dışında forum kurallarına uygun olmayan mesajlar silinir normal bilgi içeren mesajlar durup dururken silinmez hocam. Bilgi paylaştıkça çoğalır diyoruz hep paylaşımlarınızı esirgemeyin hocam. Sevgiler.
    kutayhuuun,huuu.Komşu,komşu der gibi oldu bu girlhaha Nasılsın?Nasıl gidiyor çalışmalar,merak ettim.
    Merhabalar. Nasılsınız? Telkinler konusunda soru sormuşsunuz prensesin günlüğünde cevabı buraya yazmak istedim. Ben telkinleri gece dinlemeyi tercih ediyorum. Uyku süresi benim için yeterli oluyor. Hangi telkin sorusuna cevap benim için "her zaman ihtiyacına göre dinle" olmuştur. Bu ara dilediğim telkinler: ego, ertelemeyi bırak, kendine güven, zinde ve erken uyanma telkinleri. Sevgiler.
    Teşekkür ederim. Her birimiz...

İyi geceler.

tekrardan mrblar atakan beylede telkin hakkında ufak bikonuşma yapabildim oda telkinin içeriğine bakamıyıcağını söledi...bu telkini uzun süredir dinliyordum faydasınıda belkide bu yüzden görmedim..sende bu çeşit telkin dinlediğini sölemiştin faydasını gördünmü?

Hocam yeni yıl, yeni umutlar...

Amaçlarınızı en doğru şekilde belirleyip onlara emin adımlarla ilerlediğinizi görmek harika olacak.

Hayatınızda her daim güzellikler, bolluk, breket, neşe, sağlık, başarı, istediğiniz ne varsa bol olsun.

Muhteşem bir yıl dilerim.
    Çoşkun ama yorgun bir yıl daha geçiyor zamandan. Gelecek yılın sevgilerin en güzeli, aşkların en yücesini, mutlulukların en büyüğünü getirmesi dileklerimle iyi yıllar.... Yeni yılınız kutlu olsun...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri