hatiicee
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• davet edebildiklerimi özelden ve profilden davet ettik bakalim umalim ki katilim güclü ve bolca olsun.. ;)))

aksam sifa cemberi var, katilim imkaniniz varsa seviniriz ;))) yazdim..

görüsmek dilegi ile..
    umarım canım inşallah azmin elinden birşey kurtulmaz:) sayenizde pozitif bakabilmeyi öğrendim :)) umarım daha fazla katılan olur,olmazsa da tüm pozitif enerjimle yanındayım tatlım:))..bugün çok çok keyifliydim uzunca bir zamandan sonra,hep beraber daha da iyi olacağız eminim..
    aa süper,keyiflidir eminim..ben de devlete yerleşmek istiyorum kpssden sonra kpdsye başladık bakalım:))..bu arada şifa çemberinde ben varım ;)
    sevindim canım, mesleğin neydi?..yazamadım son zamanlarda evet kpds kursuna başladım ben de ingilizceyle boğuşuyorum şu sıra:) ilgileneceğim yakın zamanda:)
    Canım biliyorsun bu enerji çalışmalarına herkes pek sıcak bakmıyor. Ön yargısı var bir çok kişinin. Ama ben niyetliyim iki de olsa üç de olsa yapıcaz tatlım bir şeyler. Bu arada sevgili shamanic'in face de şifa çemberi gibi bir uygulaması vardı meditasyon tarzı ona katıldım ben birazdan ondan bu çalışmaya bakamadım. Aradığım soruların cevaplarını o çalışmada buldum.
    Haticeeem kalbin ne temiz iki çalışma üst üste gelince ben birini biraz esnettim. Bir de mesjalarımızın silinmesi olayı falan ilk beş çalışma hazır bile desem. Hatta benim bu güce ilk çalışmayı yapmaya ihtiyacım var. Bu konuda sen, ben ve tahminime göre cansuyu katılır. Ben senin feraha çıkman için de dua ettim canım dua halkasında. Biilmiyorum devam ediyor mu diğerleri de ben aklıma geldiği zaman okuyorum. Listemdekilere. :)
    sewgili ablacım istersen sana özelden yani msnden payşabilirm de ama yanii öyle çok büyük albüm değil arada sırada canım sıkıldıkça çektiğim fotolardan oluşuyor..ayrıca sana da tavsiye ederim çünkü gerçekten böle bir konuda merakı olan biri için çok zewkli bir uğraaş..mesala benim kardeşim foto çekmekten nefret eder ama ben de tam tersi çok zewk alırım sen de zaman buldukça uğraşş
    hani bir söz vardır..
    yokluğu farkedilmeyenin varlığı gereksizdir diye..
    yokluğumda seslenmekle nasıl da mutlu ettin beni Hatice.. :))
    hep hissedilsin yokluğunda ayakizlerin..
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri