froyaa
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Teşekkürler tatlım benim. Mutluı haftasonları ve kafandaki sorulara en açık ve net cevapların olsun. Öpüyorum.
    Gerçekten çok keyifli tatlım, çocukların enerjileri mükemmel:))Darısı hayırlısıyla başına inşallah:))Azimlisin başarırsın da:))
    Şifa çemberine katılmana da çok sevindim sağolasın:))
    Öğretmenim tatlım..Kpds haaa çok istediğim ama bir türlü cesaret edemediğim sınav:)) Ve ingilizceee süper:)) Çok sevindim kursun hayırlı olsun:))
    Çok iyiyim canım benim işe başladık, işle ilgileniyorum bu aralar.Bir kaç gündür günlüğüne falan yazmıyorsun.Merak ettim neler yapıyorsun?İyi misin diye:))
    Ayda yılda bir. Ederim haber tabi. 7 kranfilde buluşuruz Kızılay. Bir tek orayı biliyorum. :)
    Ankara'da mısın canım benim bir sürü akrabam var Ankara'da Dikmen'de Keçiören'de kısmet yolum düşerse görüşürüz. :))
    Amin canım sağolun o kadar güzel hissediyorum ki o yüreğinizdeki koşulsuz sevginin ışığı paylaştıkça çoğalan. :)

Tam teslimiyeti seçiyorum, gelecek her sonuca hazırım. En hayırlısını seçiyorum.
    İyiyim froyacım. Gün sayıyorum güzel günlere. :) Her şey mükemmel. Sen nasılsın?
    Belki görüşrüz bir gün canım. Sen de iyi ki varsın. Sakin kal, umutlu kal. İyi geceler.
    kendi kendime de msj atıp siliyorum ya bravo bana :D..özellikler yazıp gönderiyim bari yapmam bidaha belki:))
    Güzeldi valla süpersiniz. Ne diyim birlikte çalışmak daha keyifli her zaman benim için. İyi ki varsınız sevgiler. Çalışmadan sonra iyi enerjilerimi de yolladım koşulsuz sevgiyle. En yüksek hayrımıza olsun.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri