sweeet
Reaksiyon puanı
12

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• sen bahçeli 7yle karıştırmış olabilirsin orası da popülerdir:)..umarım gelirsin görüşürz..
    7sini bilmiyodum öğrenmiş oldum:))..karanfildeki dostun önünde buluşuruz şekerim ben seni gezdiririm tunalıya da gideriz:))..istanbul gibi değil ama ankara, gezecek yer sayısı sınırlı..bende istanbulda az gezmedim gelemiyorum artık ama burnumda tütüyo..kadıköy moda taksim sultanahmet ah ah:))
    evet tatlım has be has buralıyım sevemesem de çok :)) cebecide oturuyorum ben..sen de geliyorsundur o zaman buraya, anlaştık o halde mutlaka haberdar et:)))
    koşulsuz sevgi gösterebildiğimiz,bir hissedebildiğimiz kadar mutlu ve değerli değilmiyiz zaten ki sen bu anlamda en iyi örneklerden birisin ve herkes gibi en güzelini hakediyosun canım benim..kim bilir kimlerin hayatında güzelliklere sebep olacaksın, kimlerin ufkunu açacaksın,herkes için en hayırlı sonuç seninle olsun..bu arada olur da Ankara'ya atanırsan arkadaşlık yaparım her zaman:)..kolaylıklar söz için de:) öpüyorum..
    insan hayatının en heyecanlı iki olayı olsa gerek çakışmış olmaları da katlıyordur tabi heyecanı ve mutluluğu:))..umarım her şey senin için yolunda gider atamanda en hayırlı yere çıkar..
    çok sevindim senin adına..atamalar için mi gün sayıyorsun?..ben de iyiyim şükürler olsun..
    Teşşekkür ederim anladım :)
    Evet aynen o karışım olmuş.Pilatesi çok seviyorum bakalım bu nasıl olucak :)
    B
    merhaba sweeet,

sanırım bir kaç gündür spam mesajlar bırakılıyor. Bugün de gönderilmiş.

Bilgilendirmek istedim.
    gönüller bir :)) insan zamanın kendisine ne getireceğini hiç bilemiyor.. forrest gump diyodu, hayat bi kutu çikolataya benzer.. şansına neli çıkacağı belli olmaz :))

iyi olalım,, iyi olalım,, iyi olalım :)) elimizden geldiğince, en azından.. ikisi de bizim ellerimizde :))
    inan var ya eskiye dönmek hiç istemiyorum, basit gitgelleri büyüttüğümde de bir parça da korkuyorum blook sonuçta eğer orada yazdıklarım gibi olmasını istemiyorsam ona göre düşünmeliyim :)) Aslında "o an" bambaşka olabiliyor her şey, onun için anı yaşamak diyorlar bunu keşfettim.. Ateşi buldum yani music45 bu arada gözlükleri de düşünüyorum kardeşimle birşey almayı :)) Sağolasın iyiki varsın :))
    Super Moderator

Natura Sound Therapy MP3 Suite(Kaçırma başka yerde Yok)

ilk konum olan bu konuyu paylaşırsan sevinirim

teşekkürler..
    iyi ki varsın güzel insan, görmesem de seni çok tanımasam da dert ortaklığın için minnettarım!..iyi geceler.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri