sweeet
Reaksiyon puanı
12

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• hiçbir şey bence tesadüf değil tıpkı bugünki çalışmayı yapan bizlerin enerjilerinin bir araya gelmesi gibi..sizler de iyi ki varsınız..
    merhaba canım.keyfin yerindedir umarım.tam 10.30da olmasa da yaptım çalışmayı..ilginç olan şu ki deliksiz uyuyan ben bir ara açtım gözlerimi saat 10.30u biraz geçiyordu,enerjilerinizi aldım sanırım:)))
    olmamış sanki canım,boşver önemli değil. daha önemli durumlar için sen bizlere lazımsın :))

iyi geceler diliyorum sana..tatlı rüyalar.
    şifa çemberinde görüşmek üzere:))
    yazıyordu tatlım şimdi yalnızca yaşı göstere çevirdim çünkü yönetici ile temasa geçin değiştirmek için yazıyor,yormayalım yöneticileri çok mühim değil zaten :))
    yengeç değilim şekercim :)..aslanım. ben sallamışım doğum günümü görünmez nasıl olsa diye ((((: 10.08.1985 doğrusu, düzeltiyim şimdi..ismim de mehtap bu arada :D

izlemek benim işim biliyorsun, biri birşey önersin yeter ki :))
    :)) biliyorum canım, ama bazı gruplar oluşturup şifa çalışmaları kişiye özel olumlamalar yapıyosunuz sanki, öyle bişey hatırlıyorum.bunun öyle birşey olabilceğini düşündüm davetiye deyince sen:))..tamam ben de varım ama yarın 12 gibi yaparım..geç uyuyup geç uyanıyorum çünkü.daha detaylı okuyacağım şimdi hazırlık aşamasını.

bu arada bu yazıyı okumadım canım okuyacağım şimdi ama "secret" kitabını okudum..çok bilinçli değildim okuduğumda,uygulama anlamında uğraşmadım hiç.okumalıyım belkide tekrardan.kişisel gelişim kitaplarına ağırlık vermeyi düşünüyordum, başlangıç olabilir.
    10.30 derken 22.30 mu 10.30 mu :P tabiki varım canım.hep davetiyeylemi oluyo bu işler yoksa forumda var mı bu davetiye? davet beklemem ben bidahakine :) bu paylaşılan 111 olumlama vardı konuların birinde görmüştüm o değil mi?
    ah kaygı deme.korku dahası kaygı hep çelme takan şeyler bana.neyse en az aşk kadar derin bu konu..

bahsettiğin sahne şu olabilir mi..filmin sonlarında anna innayla buluşurz ve innanın ikna çabaları başlar danny'nin restorasyon yaptığı yerde..anna korkuyorum der, inna da annaya: "ben doğduğumdan beri yaşadım o korkuyu ama artık korkmuyorum,seviyorum" der..beni çok etkilemişti bu konuşma..korkunun yerine sevgiyi koyarsak sorun çözülür o zaman :))
    6.5 yıl ne güzel..Allah tamamına erdirsin demek düşer bize o zaman şekerim:))..
    evliliğe giden bir ilişkiyi bitiren, aşkı doya doya yaşayan biri olarak o ikinci şansı kendine kolay vermiyor insan ve hata yapmaktan korkuyor haliyle..biraz zaman tanıdım kendime, -biraz dediğim de 2 yıl :D- toparlandım bu anlamda artık umutsuz değilim aksine şükrediyorum yaşadıklarıma,öğrendiklerime ve "o" insanla ,dediğim kişiyle ya da bir başkasıyla bilmiyorum her zaman hayırlısı diyorum, birbirimize yaklaştığımızı yürekten hissediyorum güzel şeyler olacak alıyorum sinyallerini hatta şu on gün içinde olabilir,olursa haberdar ederim sevgili forumumuzun fahri aşk doktoru :)))

görüşmek üzre,sevgiler:)
    aynen öyle ben de çocuğun o hallerinden etkilendim,film deyip geçmemek lazım.gerçek hayattan bir örnek veriyim sana.ilk kez görüp kesinlikle hakkında fikir sahibi olmadığı insanı ilk gördüğünde ben bununla evleneceğim deyip evlenmiş birini tanıyorum :)) "hayat arkadaşı" olacaksa o insan ilk gördüğünde bunu hissediyor olmak doğal bir yandan da.sen ve müstakbel eşine ömür boyu mutluluklar canım yakın mı düğün?

benimde içimde bir güzin abla var dostlarım paylaşırlar tüm sırlarını bile sağolsunlar, güven veriyorum ne mutlu ki ama kelin ilacı,terzinin söküğü hesabı kendime yetemiyorum.
    uzunca bir süredir kendimi kapatmışken, küsmüşken aşk meşk olaylarına olmadık biri çıktı hem de o ilk görüşteki hissi uyandıran,sanki bundan sonra hep hayatımda olacak hissini..ama ne yazık ki bizim durum biraz zor gibi,biz de zoruz...zor bu işler zoor,efkar mode on :)))
    ah ah beni benden aldı, bitmesin istedim bitti, kah güldürdü kah ağlattı ama daha çok gülümsetti :)) inna ve kocası çok tatlıydı :)...anna'da kendimi buldum,net..ama ben aşık olucam kendime böyle eziyet edicem asla:))..ayrıca danny'nin çocukluk haline bayıldım:)..bir de bir söylenti var şu sıralar çok inanmaya başladım evleneceğin insanı ilk gördüğünde hissediyormuşsun onunla evleneceğini bu filmde olduğu gibi..nası bir histir,önsezidir,lütuftur..güzel saatlerim için teşekkürler canım, bu filmi daha önce nasıl keşfedemedim hayretler içindeyim.
    çok içiyordum sigara hem de canım ama allen carr yontemi ile hiç aklımda sigarayı bırakmak bile yokken bıraktımm, binlerce kişi bırakmış bu yöntemle:)) sizi özellikle seni unutur muyum hiç, çok öpüyorum canımm ))
    ahahha :)), mısır yağlı şekerim zira vermem gereken kilolarım var :P ama sana yaparım gelirsen,ilk uçağa atla o zaman:) İstanbul'da olduğunu okumuştum sanki.
    çok hızlısın:)ben henüz izlemedim canım, gece daha çok keyifli oluyor film izlemesi..ilk düşündürdüğü şey bu filmin müzikleri çok hoştur eminim olmuştu,yanılmadım o zaman:)..izledikten hemen sonra yorumlarımla karşında olacağıım :))
    çok teşekkür ediyorum canım:)).çok belli etmem dışarıya yansıtmam ama aklıma takılan öyle çok şey var ki öyle iniş çıkışlı ki duygularım, tercümanlara ihtiyacım olduğu doğru.ben kendi gözümde şu bir senede birçok şey başarmış olarak görüyorum kendimi ama daha çok yol var gitmem gereken.yüzlerimiz hep gülsün,herşey dilediğimiz gibi olsun umarım.benden de sevgiler :))
    canımm iyiym sağol sen nasılsın*? nete pek grmyrm artık oyzden siteyede gelmiodum ama 3gun once sgarayı bıraktmm ve o konu hakkında bişiler okumak için girdim öle :) sende iyisindir inş
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri