Yakın olmasını istiyoruz ama belirgin olmayan durumlar var yani aslında biz yolun başındayız daha yeni resmiyete bağlıyoruz ilk adımlarımızı atıyoruz sayılır. Diğer traftan 6,5 güzel yılımız var birlikte.
Şimdi sana morak hileni yazıyorum: ctrl+shitf+C yazıp açılan menüde "EFKaR mode always mode off please" yazıyorsun tatlım.
Şu şarkıyı ne severiz biz imkansız aşlar için yaratılmışız. Hayır efendim biz imkanlı aşklar için yaratılmışız. Eğer zorun peşinden gidecek gücün yoksa yeni yeni insanlar tanımaya devam etmelisin. Takılıp kalma hayat geçiyor. Ve herkese bir hayat arkadaşı lazım canımcım inan bana. Sonra o insanı bulunca geçen zamana yanarsın. Ve emin ol ilk görüşte hissetmiş olduğun hissi bir kaç görüşme geçmiş olsa bile başka ve daha iyi birine hissedebilirsin. Şiparişi doğru vermeyi ihmal etme evrene.
Sevgiler.