froyaa
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Doğru doğum günün yazmıyormuş. Allah allah karıştırdım o zaman olsun. Ama görsellik konusunda aynı hissiyattayım. :)
    Bence bir de belgeselini izle. Yengeç burcusun. Görsel hafızan iyidir diye tahmin ediyorum. Ses ve görüntü bir arada daha etkili oluyor. Ve ne biliyoruz ki belgeselini de tavsiye ederim. Pekiştirme olur.:)
    Yok şekerim davetiye işin espirisi :) Online olanlara hoşluk yapayım dedim. Yoksa forumda demokrasi var. Her ne kadar askeri rütbeler olsa da kast sistemi yok. Herkese açık çalışma.
    Aynen o sahne canım. Ben de severek aştım korkularımı şimdi hatırladım. Bak gördüklerimizi unutmuyoruz sadece bilinçli çağıramıyoruz o kadar. Yarın şifa çemberi yapıyoruz katıl sen de kapsamlı her konuyla ilgili 111 olumlama. Daha önce yaptık tekrarı bu. Çifter gidiyoruz çalışmalarda devamı gelecek. ;)
    Filmde korkuyla ilgili bir söz vardı. Sevmekten korkmakla sanırım. Ben şimdi hatırlamıyorum ama bu bilgiyi yıllar önce kayıt altına almış ve onaylamış olduğumu fark ettim. Sonra da sevgilim bunu aşmama yardımcı oldu o beni cesaretlendirdi. O beni cesur kıldıkça ben daha çok sevdim onu hesapsız. Korkma yenilikten ve mutlu olmaktan. Kaygılanmaktan kork mesela. Korktuğun şeyler senden uzaklaşır mı? Öyle sanki biraz. :)
    Yakın olmasını istiyoruz ama belirgin olmayan durumlar var yani aslında biz yolun başındayız daha yeni resmiyete bağlıyoruz ilk adımlarımızı atıyoruz sayılır. Diğer traftan 6,5 güzel yılımız var birlikte. :)

Şimdi sana morak hileni yazıyorum: ctrl+shitf+C yazıp açılan menüde "EFKaR mode always mode off please" yazıyorsun tatlım.
    Şu şarkıyı ne severiz biz imkansız aşlar için yaratılmışız. Hayır efendim biz imkanlı aşklar için yaratılmışız. Eğer zorun peşinden gidecek gücün yoksa yeni yeni insanlar tanımaya devam etmelisin. Takılıp kalma hayat geçiyor. Ve herkese bir hayat arkadaşı lazım canımcım inan bana. Sonra o insanı bulunca geçen zamana yanarsın. Ve emin ol ilk görüşte hissetmiş olduğun hissi bir kaç görüşme geçmiş olsa bile başka ve daha iyi birine hissedebilirsin. Şiparişi doğru vermeyi ihmal etme evrene. :D

Sevgiler.
    Bence yeteri kadar reklamı yapılmayan bir film belki de bir yasak aşk içerdiği için çok tutulmamıştır. Aslında çocuğun küçükten beri ben onunla evlenicem demesine takıldım ben. Evlilik konusunda dediğin doğru olabilir. Aşk molekülleri adlı yazıyı paylaşmıştım. Birinin aşk ile ilgili bilimsel derlem makalesi o belki bir kanıt olur. Ki ben de ilk görüşte çok etkilenmiştim müstakbel eşimden. :)

http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/621340-askin-molekulleri.html

Aşk bu kadar bilimsel değil bence ruhani boyutuda var ama gizemli bir şey ve umarım isteyen herkes istediği gibi bir aşka sahip olur. Kadınına mükemmel olduğunu hissetirecek bir erkek ve erkeğine mükemmel olduğunu hissetirecek bir kadın işte bence aşk budur. Forumun fahri aşk doktoru olarak görüyorum kendimi. İlişkilerle ilgili paylaşımlarda bulunmayı seviyorum. İçimde ölmek bilmeyen bir güzin abla var gerçek hayatta da böyleyim. Napim herkes mutlu olsun istiyorum. Mutlu olun lütfen. :))
    Mısır da patlat barim az yağlı olsun. :) Ay ben de geleyim bir daha mı izleyeyim acaba? Böyle de davet ettiririm kendimi çok fenayım ben. :D
    Filmi izledim canım muhteşemdi yine. Aynı duygu yoğunluklarını ve belki de daha fazlasını yaşamışımdır. Tam kalbimde hissettim. Tüylerim diken diken oldu ya bazı yerlerde. Çok güzeldi. :)) Müziği de güzelmiş o zamanlar pek dikkatimi çekmemiş. :))
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri