care
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    günaydın...
    her şey gönlünce güzel olsun.
    gönlünden yüreğinden istediğin her şey seninle olsun.
    sevgiyle mutlu kal
    yaa ufffffff sorunlu her şey beni mi bulur:(bende senin yaptığın gibi her ihtimale karşı diye kopyala yapıodum ama bu defa nasıl olduysa yapmayı unuttum olacağı varmış sanırım .bide bi iştahla yazmıştım ki görmeliydin bayada uzundu sonra tekrar yazamadım canım sıkıldı:( şuan misafirler var içerde gider gitmez döneceğim inş. sayfamdaki sorun konusunda hiç bi fikrim yok yetkili birine bildirmeliyim. görüşürüz
    bu arada sayfamdaki sosyal grup ve son ziyaret edenler beyaz renkle yazılmış nedense.(hayatıma bembeyaz bi sayfa açmıştım onun üstünde kaldınız galiba ondan:))))) üzerine gelip mouse la seçmen gerekiyor o zaman belli oluyor göreceksin.
    cnm ya çok uzun yazmıştım hata verdi sayfa gitmedi:((((sonra senin gönderdiğin maili attım yanlışlıkla geri çok üzgünüm bu ikinci denemem:((( daha sonra tekrar yazacağım
    Çare merhaba, uzun zamandır girmiyordum kanala mesajınızı yeni gördüm ve sevindim, tşk ederim ben de iyiyim eskiye nazaran daha da iyiyim, umarım yüzünüz hep gülücükler saçıyordur, görüşmek üzere, hoşçakalın....
    S
    canım benim bende gurbetçi bir ailenin türkiyede kalan kızıyım.her şey benim içinde kolay olmadı çalıştım okudum öğrenmeye başladım.hiç bir olumsuz düşünceyi ane aklımdan geçirdim ne dile getirdim. sen kitaplara ulaşamıyorsan internetin var onu kullan.her şeyin istediğin gibi gelişmeye başladığını düşünerek adım at iyi ki varsın canımmmy789
    S
    nerelerdesin güzelim her şey gönlünce olsuny789
    S
    mutluluğun daim olsun iyi ki varsıny789
    Merhabaaaaaaa :)

Benden de kocaman sevgiler ve selamlar.

S
    happy6sana uğrayıp merhaba demek istedim.sayfana sevgilerimi bıraktım.
    Ziyaretine ve mesajına çok sevindim :) Soruna bir tavsiye daha bana eft sorduğunda hakkında bilgim yoktu. Geçen haftaki seminer de eft ve uygulamaları öğrendim :) Sana faydası olur gibi. Sitedeki konu başlıklarına göz at,gerekirse sana başka bilgiler videolar gönderebilirim. Seminerden sonra fazlasını araştırdım :))

Sevgiyle kal. Ben burada olduğum için,yaşadığım için şanslıyım. Sorunlar artık gözümde yok. Az kaldı hepsi geçecek ;)
    Merhabalar care;actionsmile

Ziyaretin beni çok sevindirdi..sevincli
    Dilersen Profilini kişiselleştirerek renkli bir sayfa oluşturabilirsin..
    Yine beklerim..

Sevgiler..
    R
    merhaba

bana uğramışsın ve seni merak edip ben de geldim..

ve güzel bir süprizle karşılaştım...

şu yazdığın şiir bana da aynı şiir verilmişti
    bir kurs sonucu eğitmenimiz herkese şiirler hediye etmişti ve benim şiirim de buydu...
    anlamı bana çok ders vericiydi...
    ve bende çok sevdim...
    senin ilgi duymanda çok hoş...
    sevgiler canım..
    ANLAR
    Eğer, yeniden başlayabilseydim hayata,
    ikincisinde daha çok hata yapardım.
    Kusursuz olmaya çalışmaz, sırtüstü yatardım.
    Neşeli olurdum, ilkinde olmadığım kadar.
    Çok az şeyi ciddiyetle yapardım.
    Temizlik sorun bile olmazdı asla.
    Daha çok riske girerdim,
    seyahat ederdim daha fazla.
    Daha çok güneşin doğuşunu izler,
    daha çok dağa tırmanır,
    daha çok nehirde yüzerdim.
    Görmediğim bir çok yere giderdim.
    Dondurma yerdim doyasıya,
    Daha az bezelye.
    Gerçek sorunlarım olurdu
    hayali olanların yerine.
    Yaşamın her anını gerçek ve
    verimli kılan insanlardan olurdum.
    Farkında mısınız bilmem, yaşam budur zaten.
    Anlar, sadece anlar, siz de "an"ı yaşayın.
    Hiçbir yere, yanına; termometre, su, şemsiye ve
    paraşüt almadan gitmeyen insanlardanım ben.
    Yeniden başlayabilseydim,
    ilkbaharda, papuçlarımı atardım.
    Ve sonbahar bitene kadar yürürdüm çıplak ayakla.
    Bilinmeyen yollar keşfeder, güneşin tadına varır,
    çocuklarla oynardım, bir şansım olsaydı eğer...
    Ama işte, 85'imdeyim ve biliyorum...
    Ölüyorum...

Jorge Luis Borges
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri