sweeet
Reaksiyon puanı
12

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Merhaba Sweet'cim,
    Döndüm canım, sadece zamanım yoktu, izinler aldım, gezdim, yenilendim, ama arada bir Site'de yazıları okuyordum,
    Sinemalarıma da biraz ara verdim, sizleri unutmadım, teşekkür ediyorum iyi görüşlerine, İyi ki varsın güzel arkadaşım...
    Sağol canım benim, o uğur hepimize bulaşır. Bana kırmızı yakışıyor mu ne? :) Hehe profilimi de kırmızılaştırayım bari :D
    teşekkür ederim ..

sınav sonucu açıklandı .. alan dışı olayı kalkınca sıralamalar biraz geri gitti .. tercih yapıp bekleyecem ..
    Ne güzel yapabilecek işlerin var.İnsanın yapabilecek işi olması kadar güzel bir şey yok bu hayatta:)))Bende sorumsuz günlerimden arta kalan işleri tamamlamaya çalışıyorum şu ara :)) Sorumluluk zor ve güzel şeymiş yeni fark ediyorum.
    Bu arada anlatacak çok şey var demişsin ben okumak için sabırsızlanıyorum.Yazmaya başlamasın bence:))
    Teşekkürler sweetcim:)) Evime taşındım temizlik falan da bitince çok güzel oldu:)) Memleketteyim şuanda:))Güzel bir tatilden sonra eve gelmek güzeldir değil mi?
    izledim çok güzel bir film :) .. evet başarının anahtarı severek yapmak .. o kadar ay ders çalıştım .. şimdi de ders çalışıyorum .. severek yapıyorum .. hayırlısı olsun diyelim o zaman :) .. ve bekleyelim ..
    keşke o dediklerin yok olsa .. ama şuanki yönetim ve sistem baştayken imkansız ..
    eskiden üstü kapalı yapıyorlardı .. aman belli etmeyelim diyorlardı .. şimdi göz göre göre yapıyorlar .. işin kötüsü bu .. muhammet hoca çok değişik biri .. öğretme sevdalısı .. ve öyle böyle değil yani .. onun arkasında devlet varmış yokmuş bence umrunda değil .. çünkü onun tek amacı öğretmek .. zaten devletle yarıştığını söylüyor :) ..

bence devlette öğretmen olmak köreltir .. hele de kötü bir okuldaysan (örnek benim okul) .. eskiden ingilizce öğretmeni olmak için 20 soru soruyorlarmış .. bizim hocalar sayısal mezunuydu .. ünide öğrendikleri kadar . (tabi ne kadar öğrendikleri de tartışılır) .. bir öğretmeni yargılamak hoşuma gitmiyor ama durum bu ... sistem bu .. ya onların yolunda gidecez .. yada yeni bir yol acacaz :) ..
    anladım ki öğretmen olma diyorsun :) .. peki ..
    geçmiş olsun o zaman .. çok çalıştın .. tatili hakettin .. .. iyi iğlenceler ..
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri