hatiicee
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Sevgılı sweeet'ın bu konuda arastırması suruyo,yanlıs bısey de yapmak ıstemıyorum.ozguven olumlamamı once olumsuz olarak okuyup,sonra olumlama olarak okusam olur mu kı,kafam karısık yaa
    Güzel canım yapılacak çok iş var şu sınav hazırlığı döneminde hayata mola vermiş gibi bol bol ders çalıştım. Şimdi yarım kalan işlere ve hayata devam zamanı planlı olmaya özen göstererek elimi attığım işleri en iyi şekilde bitirmek için uğraşacağım. Ve bu konuda kendime vereceğim en önemli söz de kendimi yıpratmadan işlerimi tamamlamak. Ah ah anlatıcak paylaşacak çok şey var bu ara. İçimde biriktirdiğim şeyleri dökeceğim tek tek ve öğrendiklerime bakacağım. Bunun için en iyi yol yazmak.
    iyiyim canım; tatildeydim, döndüm. Sen nasılsın? Taşınma telaşın bitti mi? Yeni evinde çok güzel anıların olsun inşallah. :)
    iade i ziyaret yapmak istedim.. hem hüznüne hem umutlarına sahip çıkan..ve sanırım yaşadığı herşeyi dolu dolu yaşayan sevgili Haticee..

mutsuzluğu bilmeyen mutluluğu bilemez ne de olsa..

şanslıyızdır belki de :))

başaracaksın... :))

burada sanki bir kilimi dokuyan iplikler gibi.. birbirimize karışa karışa yeni motiflere varırken.. öğrenecek .. ve başaracağız.. inanıyorum...
    Zaten telkinler gelse o zaman daha çok sorumluluk sahibi olursun eee bir de Abdullah abinin verdiği ödevleride yapıyorsun ohhh senden iyisi olamaz artık :)
    Umarım dediklerinin hepsi en yakın zamanda olur:))Gelişmelerime gelince olumsuzlamaları yaptım sıra olumlamalarıma geldi.Bol bol gözlerim doluyor arada bir de ağlıyorum.Ben duygularını çok yansıtabilen bir insan değilim bu yüzden ağlayamam da.Ama ağlamayı çok seviyorum şu ara biliyorum ki içim temizleniyor.Telkinlerimi bekliyorum daha gelmedi.Gelip de dinlemeye başlayınca da değişimler olacak biliyorum.Bu değişimlerin hepsini yazacağım.2012 yılı benim miladım olacak.Çünkü artık ben büyümeyi ve olgunlaşmayı seçiyorum.Seçimimle de hayata sıkı sıkı sarılıyorum:))Abdullah Bey tam olarak bu olumlamayı söylememişti ama ben bunu da sevdim:))
    İleride problemleri takmayacak hale gelirsiniz :)Hatta hiç umursamazsınız.Ben şahsen problemleri hiç düşünmüyorum problem varsa da bilinçaltı çözümü bildiği için bir sözle o problemi geçersiz kılma durumuna geliyor.Ben de inanıyorum her şey farklı olacak :)İyi ki doğdum diyeceğiniz zamanlar olacak :)Ama bu gelişimlerini bizimle paylaş tamam mı ben merak ediyorum değişimlerini :)
    Evet Bergama sendelediğim ilk yer:))Arada bir sendeleyip düşsemde..Problemlerimi çözeceğime inanıyorum.Bence iki ay sonra yavaş yavaş her şey daha farklı ve daha güzel olmaya başlayacak:)) Sizin desteğiniz de azimimin kırılmasını engelliyor.Bu forumda olmak çok güzel:))
    Demek ki bergamada senin problemlerini ilk gördüğün yer.Problemler çözülür sen yeter ki azimli ol :)
    ben Bergama'da kendimi tanıyıp kendimi buluyorum Ezeli Nur:) Bergama beni törpüledi hala daha da törpülemeye devam ediyor.İlk görev yerimde çok korumacı bir yapı vardı.En ufak problemde bayan zorluk çekmesin diye biri koşuyordu.Burda bir sürü şeyi kendim yapıyorum.Aşk acılarım,komşu atışmalarını.. her şeyle kendim baş etmek zorundayım.Ya orda kalsaydım da problemlerimi göremeseydim.Çok şükür İyi ki Bergamadayım
    Ezeli Nur çok teşekkür ederim canım:)) Yeni ev, yeni başlangıçlar, yeni ve sorumluluk sahibi bir Hatice olsun istiyorum artık:))
    haticee ev tutmaya karar vermişsin bence sen sorumluluk almaya ev tutmakla karar vermişsin tebrikler canım :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri