vitamin61
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Allah'a hamd olsun ablacığım.Senin sevgi dolu yüreğinle birlikte bende daha iyi oldum.Allah sen razı olsun.Şu sıralar forumu yine biraz aktif kullanmaya karar verdim.Günlüğümü okudun mu :) Aynı zamanda Dünden arkadaş listemi düzenledim.145 arkadaştan 66 arkadaşa düştü.Onların da bazılarının senin gibi aktif olduğunu söyleyebilirim.Diğerleri çok pasif kalmış.Ama geçen yıla göre de bir artış var gibi.Geçen yıl uğradığımda 300-400 ziyaretçi falan var idi.Şuan yine 1000'li sayılara çıkmış.Buna sevindim açıkçası :) Sen nasılsın ablacığım görüşmeyeli
    Hayırlı Akşamlar Ablacığım.Nasılsın Görüşmeyeli.Siteye bir renk getireyim dedim :) Seni de özledim.Selam vereyim dedim :)
    Hayırlı Akşamlar Ablacığım.Siteye bir uğradım da sana da uğramadan geçmek istemedim :) Nasılsın görüşmeyeli
    :) Nasıl unuturum ki.Sen benim için değerlisin.Ki Ben sizi Rabbim için seviyorum:) Asıl ben sana teşekkür ederim.Allah senden razı olsun ablacığım.
    S.a sevgili ablacıgım.Allah gününü hayırlar ile doldursun,güzelliklerle donatsın :)Siteye ne zamandan beri ugramıyordum,Bir bakayım dedim derken aklıma sen geldin.Halini hatrını sorayım dedim Nasılsın :)
    teşekkür ederim sayın vitamin61 iyiyim. sizleri sormalı. yok forum yine aynı formda devam ediyor. sadece ben çok uzun zamandan beri giremiyorum girdiğimde fazla vakit harcayamıyorum. eskisi gibi fazla fırsatım olmuyor.
    Aaaa Hiç öyle olur mu ? Herkes seni seviyor ve umursuyor :D Asıl ben sana teşekkür ederim :)Allah'a hamd olsun ben de iyiyim sevgili ablacığım.Site eski etkinliğini kaybetmişe benziyor.Ama olsun yine zirveye çıkabilir.....
    Geçen yıllara göre çok daha olgunlaştım sayılır.Artık her şeyin olduğu haliyle mükemmel olduğunun farkındayım diyelim. :)))
    Merhaba sevgili ablacığım.Görüşmeyeli çoooooooook uzun zaman oldu.Sizleri özledim :)Nasılsın Sevgili ablacığım.Ben girmeyeli çook değişikler olmuş hayırlı uğurlu olsun emi :)
    Sana da merhaba.:)) Seni yeniden görmek ne güzel! Mutlu ve ve huzurlu bir hafta diliyorum. Sevgiler.
    Allah'ın Selamı,Rahmeti,Bereketi ve İhsanı üzerine olsun.Yüreğinde sevgi tohumları yeşersin.Etrafına yayılsın sevgi ışınları.Sevdiklerinle birlikte ol :).Nasılsın Sevgili Ablacığım ^^
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri