Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
))) .. yazarım bir gün .. ama o gün için daha erken .. sınavdan sonra tercihlerde yazmayı düşünüyorum .. tüm yaptıklarımı .. yapılması gerekenleri benden sonrakiler için .. .. şuan kendimi bir sonraki sınavda 70 ve üzeri için hazırlıyorum .. bir telkin dikkatimi çok çekti ona bakıyorum .. beyin tüm kapasite diye bir telkin var .. sanırım güzel bir şey .. bilgin var mı ? ..
hıııı gördüm .. yanlış anlaşılma var ama beni mutlu ettin takip ederek ))))) .. kağıda dökecem derken ben sınav kağıdına doğruları dökecem demek istemiştim sevincli .. gerçekten çok teşekkür ederim .. sevincli ..
Yılbaşı mesajını aslında gördüm ve de çok da mutlu olmuştum.Ama o kadar yoğun olduğum elimin ayağıma dolandığı bir dönemdiki , bir de özel birşeyler göndereyim diye düşündüm.Sonrada aklımdan çıktı,çok üzgünüm. Özür dilerim.
) Deli şey.Sen profili,msjlarını kapat,kapat sonra da ulaşırsınız de.Bak saçlarımı savura savura hıııııh diyorum sana.Sen yine de kendini özletme tamam mıSen de iyi ki varsın.İyi olmana da sevindim.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.