_jenny_
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Bu aralar boyla ilgili olan telkinleri dinliyorum. Daha onceleri ucretsiz ve ucretli bir suru telkin dinledim ve faydasini gordum.
    Merhabalar,

Site güncellemeleriyle ilgili olarak ben de dahil birçok kişide pm gönderme sorunu yaşanmakta. En kısa sürede düzelecektir. Sistemle ilgili bir durum. O nedenle bu konuda bir şey yapamıyorum. Atakan bey bu konuyla ilgili olarak bilgilendirme yapmıştı sitede.

Sevgiler. actionsmile
    Benim uyumam gerek şimdi kendine çok iyi bak sonra konuşalım olur mu? Sabah kalkıp spor yapacağım :) Yarın harika bir gün olsun bizim için.

Mutlu kal. Sevgiler.

[IMG] Hohohoooo! Ben geldimmmm... [IMG]

Sağlıklı, mutlu, huzurlu, aldığımız her nefeste hedeflerimize daha fazla yaklaştığımız, kararlı, umutlu, neşe dolu, bol bol bolluk ve bereket içinde, sevdiklerimizle bir arada muhteşem bir yıl diliyorum.

Mutlu seneler!

3 4 tane farklı telkin çeşidi var.... bir kere bunu sürekli dinlemeniz gerekiyor.. sanırım.. her telkin aynı değil.. farklı biçimlerde yapılıyor.. bu dinlediğiniz çeşitte aslında kendiniz ben diyerek seslendirmeniz gerekiyor...
    altında telkin olduğu kesin.. ama hangi dilde ve ne telkini onu bulamayız.. çünkü.. atakan beyin yaptığı telkinler... kendi has ve altında ne olduğu anlaşılır.. o yüzden tüm telkinlerden daha güvenli.....ama bu telkin ses sınırını aşılarak yapılan telkinlerden yani insan sesinin duyabileceğinin takriben 2000 kat fazlasına koyuluyor.. bu da etkili bir yöntem ancak.. bunun altında ne olduğunu anlamak için çok farklı bir müzik sistemine gerek var... farklı teçhizat ve programlara.. sevgi ile kalın.. ama bu tür telkinler günde bir iki saat dinleyip toplam da da 2 saat dinlemek gerekiyor... sevgiler.. saygılar...ama ben bu tür telkinleri sevmiyorum... belirtmek de isterim ben de bu tür telkinler yapabiliyorum.. açıkçası çok zor değil .... ama ne bileyim... ses düzeyi olayını beni rahatsız ediyor.. saygılarımla....
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri