S
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• merhaba nasılsınız size birşey sormak istiyorum ben ücretli telkinlerden almayı düşünüyorum ama bu konuda yeniyim siz kullandınızmı faydası oluyormu biraz bilgi verebilirmisiniz
    Merhaba sevgili dostum,Sende kendini çok özlettin ya kusura bakma pek giremiyorum internete.Evimde internet yok giremiyorum ve bilgisayarda zaman ayırmıyorum artık dostum. Bu aralar çok şükür iyiyim ne olsun.Kendimle uğraşmakla geçiyor zamanım. Bu arada telkinleri dinlemene çok sevindim dostum devam et. Kendini nasıl hissettiklerini yaz zamanla.Ben ilk zamanlar dinlediğimde mutluluk hissi oldu 3 gece dinlemiştim sonraları aralarda dinliyorum. Bugünlerde pek dinlemiyorum kendimce farklı deneyimlerim oldu dostum. Şu Louisa Hay'ın hayatında uyguladıklarını yapıyorum.Gerçekten hayatımda değişmeler oldu. Kendime güvenim daha çok arttı. En çok da ayna çalışmasındaki çalışma çok işe yaradı.Düşüncelerimizi değiştirince kaderimiz değişiyor gerçekten.Bizim seçtiğimiz kesin artık hayatımda kendim olmaya karar verdim. Benden hoşlanmayanlarda olucaktır fakat onlar yüzünden kendi özgüvenini sarsma dostum. 4 gün önce bizim alt kattaki komşuyla kaynaştık kızlarıyla tanıştım ders anlattım.Kendime güvenim olmasa iyi vakit geçiremicektim.Olumlamaları her gece 1000 kez uyguluyorum inanki değişiyor herşeyi telkine bağlamana gerek yok. Bunları aşman seninde elinde dostum.Benim çıkmam lazım dostum şimdilik bu kadar dersteydim. Ancak zaman ayırabildim sana ;)
    Başka bir günde sana ayrıntılarımı yazıcam dostum ;)
    selam seloo :)) senle benim sevgilimden uzaklaşmam konusunda konuşmuştuk, bi daha da yazmadın nedense, merak ettim seni:))
    Merhaba sevgili dostum fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum.Memlekette olmana sevindim aile özlemi bilirsin dostum.Her geçen zamanda ailemin kıymetini daha çok iyi anlıyorum dostum.Biz zamanında öğrenememişiz aslında mutluluğumuzun içimizde olduğunu Allah yol gösteriyor zamanla çok şükür Rabbimize ki bu zamanlara kadar gelebiliyoruz.Bu arada çekirdek inançta da bazen uzun sürebiliyor.Örneğin benim uzun bir süreç istiyor fakat pişman değilim dostum çünkü kaynağını anladım.Abdullah abi ve Atakan abi sağolsun sana daha yazıcam dostum sonra görüşmek dileğiyle :)))
    Kardesim kusura bakma uzun zamandır giremedim um.nete.İzmire döndüm pc olmayınca pek giremiyorum ve bu aralarda artık kendimi değiştirmeye çalışıyorum dostum yani tam anlamıyla kendim olmaya çalışıyorum.Çekirdek inanç gerçekten etkili fakat birazda kendi çabaların gerekiyor dostum.Yani Abdullah abinin verdiği ev ödevlerini uygulaman gerekiyor.Yalnız telkinlerle hareket etmek olmaz dostum ama çok etkili de diyebilirim.İlk gün çok dinledim ve bütün vücut ağrılarım ortaya çıktı çok direnç gösterdi bana karşı ve heryanım tutulmuştu.Bu bana daha mutlu ediyordu çünkü vucudum çok direnç gösterdi öekirdek inancıma karşı.Denemeni isterim pişman olmayacaksın dostum.Ben yeni yeni değişmeye başladım.dışa dönüklüğüm artmaya başladı. Bakalım daha neler olucak merak ediyoum dostum.Sana daha bol bol yazıcam gelişmelerimi şimdilik bu kadar dostum.Bu aralar çok çalışıyorum pastanede aileme yardımcı oluyorum.Yorulmuşm bayağı fakat senin gibi dostum olduğu için mutluyum.yine yazıcam sana şimdilik hoşçakal;)
    Selocum nasılsın? sınavların nasıl gidiyor?Umarım iyi geçmiştir. Bu arada şu sosyal fobi veya kaygı bozuklukları için faydalı bitkileri araştırdım da:) Sarı kantaron diye bir çay var.GErçekten çok rahatlatıcı şuan içiyorum:)(eski Osmanlı zamanlarında çok kullanılırmış).Telkinlerle, düşüncelerle ve biyolojik durumlarla rahatlatırsak belki çabucak aşabiliriz bunu :))
    Dostum nerelerdesin? yoğunsun galiba. seni unuttum sanma bu arada Regaip kandilin mübarek olsun dostum.:)Ne sıkıntımız varsa Allah hepimizin yardımcısı olsun....
    Olsun dostum en azından kendine güvenerek güzel bir başlangıcını yapmışsın.Eminim ileride bu sorunlar çözüldüğünde sorumluluk almayı sevicek zamanların olucaktır.Şuan biz sadece kabuğumuzu kıramadık o kadar.Çekirdek inanç çalmamızdan sonra umarım herşey yoluna girer:)).Boş zamanım olunca pc başından kalkamıyorum zamanım bu sitede harcamakla geçiyor dostum.Bende birkaç gün içinde çekirdek inanç çalışması yapıcam dostum. Eminim güzel haberlerim olucaktır sana.Benim yemeğe çıkmam gerek sonra görüşürüz dostum ;))
    Selocum hoşgeldin ne olsun seni görünce bütün dertlerimi unuttum dostum:))Bu aralar sorumluluk almaya devam ediyorum ne olsun. yalnızlığa da alışmış durumdayım.Hayatı seyretmeye devam ediyorum ve bekliyorum ne zaman o hayatın içinde yer alıcağımı.En azından dünümden mutluyum, yarınımdan umutluyum dostum.Umarım sende iyisindir bu aralar yoğunsun galiba:))
    Merhaba, mesajınıza çok sevindim, ilginize çok teşekkür ederim, sizin tavsiyeniz üzre telkin dinledikten sonra eskiye nazaran çok daha iyiyim, burda çok şey öğrendim ve kendimi çok geliştirdim, sorunlarım devam etse de ben bunlara takılıp kalmıyorum artık, işlerim çok yoğun olduğu için uzun uzun anlatamıyorum, yoksa upuzun bi yazı yazıp, başınızı ağrıtabilirdim :)
    umarım sizin hayatınızda da herşey yolundadır..
    herşeyin gönlünüzce olması dileklerimle..
    Dostum kusura bakma.Uzun zaman oldu nete giremedim. Bu aralar yoğundum.Sana anlatıcağım çok şeyler olucak dostum.O filmi izlememiştim ama tavsiye ettiğine göre izlerim tabi neden olmasın :)))
    Aman dostum kendine dikkat et.Senden başka dostum mu var.:))
    Çok geçmiş olsun.Aslında bende de var bu soğuk algınlığı peşimizi bırakmıyor gerçekten.
    Mart ayından kaynaklanıyor.Bir söz vardır mart ayı dert ayıdır diye.Umarım erken atlatırsın dostum.KEndine çok dikkat et.;))
    Selocum geldim.NAsılsın?2 gün az çok yoğun geçti günlerim dostum. Mesaj atamadığım için üzgünüm.Umarım iyisindir;))açık olduğunu görüyorum şuan.:))
    Dostum ne olsun iyi olmaya çalışıyorum.Sana mesaj yazmaya çalışırken elektirikler gidip geldi.Nasip işte.seni gördüğüme sevindim dostum.
    İyi ve mutlu bir gün geçirmen dileğiyle ;)
    İyi geceler dostum.Seni gördüm daha iyi oldum:)
    Sen nasılsın?Umarım günlerin iyi geçiyordur.:)))
    B
    Merhaba demek ve güzel bir gün dilemek istedim , sevgiyle , gülekal ...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri