R
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Efendim inşaAllah istediğiniz kiloya ulaşırsınız. Ama kilo vermek için öncelikle azim önemlidir. Sevgiler;)
    actionsmileBugün bir karar aldım.Kilo verme telkinini 50 kilo olup kilo almayacağımdan emin olana kadar,başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini de alınganlığımdan kurtulana kadar dinleyeceğim.Ama motivasyona ihtiyacım var ve bu yüzden buraya yazıyorum.Her türlü eleştiri ve öneriye açığım.Kilo verme ve başkalarının düşüncelerini önemsememe konularında şu an kendime fazlaca güvendiğimi söyleyemem.Motivasyonum düşük,bunu başarmış ve mutlu kişiler varsa lütfen bana olumlu olumsuz farketmez yorumda bulunsunlar,ki kendimi geliştirebileyim.Burayı günlüğüm olarak kullanıp motivasyon elde etmeye çalışacağım,ben de paylaştığım yorumlarımla başkalarına ilham verebilirsem ne mutlu bana.Ama henüz o kadar iddealı değilim,telkinleri dinlemeye bugün başladım.Hedefim bir ayda 6 kilo vermek ve alınganlığımdan kurtulmak.Yorumlarınızı bekliyorum.Bugünlük bu kadar.Herkese sevgiler,saygılar...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri