frezya
Reaksiyon puanı
2

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• iyidir.. ne olsun işte kendi telkinlerimi dinliyorum kendimi iyi hissediyorum ama sürekli uykum geliyor.. nedeninin anlamadım...
    İyiyim tatlım sağol. Sen nasılsın? Valla memnunum halimden. 3-5 kişi var forumda konuştuğum. Yetiyor bana. Kimseye ihtiyacım yok başkalarının bana ihtiyacı olmadığı gibi. Özlem konusunda da özleyenler ulaşabiliyor bana tıpkı senin gibi. kiss3

İyi ki varsın. tender45
    :)) Çok şükür iyiyim canım herşey yolunda olması gerektiği gibi. Sen nasılsın? Erteleme huyunu yenebildin mi? Affetme çalışmaları nasıl gidiyor?
    B
    Canım çok şükür idare etmeye çalışıyorum , kendimi teselli ediyorum hastalık değil ya güzel bir sonuç için çekiyorsun bu mide bulantılarını diyorum .
    Sen nasılsın portakal çiçeğim :)
    Hoşgeldiiiinnnnn... İyi ki de geldin tatlımmm! :)

Güzeeeell, mutlu ve huzur dolu bir akşam dilerim...

Kocaman sevgimle. kiss3

B
    Canım iyiyim çok şükür , şeker portakal çiçeği sen nasılsın? Keyfin nasıl?
    matrixe hükmedin konusuna mesaj yazdığını gördüm .. bu iki nokta olayı tamamen sende ve zihinde bitiyor ..

bende iki noktayı bulamıyorum ..

konsantre ol ve gözlerini kapat elinden geldiğince her şeyiyle hayal etmeye çalış .. sanki olmuş sen o anı yaşıyormuş gibi ..

tabi en önemlisi daha sonra onu yada onları UNUT .. unutmak çok önemli .. sürekli bu unutma işini araştırıyordum .. unutunca senden kopuyormuş geri geliyormuş .. unutmayınca hiç gitmiyormuş gibi bir şeyler okudum :D ..

yani önemli olan güzel bir hayal'den sonra unutmak .!
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri