Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
iyiyim güzelim seni sormalı? Oğlum da iyi kızım da yolda , haftaya kontrolümüz var .
Her şey yolunda giderse de inşallah eylülde bize katılacak
Bal küpün nasıl? Sen nasılsın?
Allah razı olsunn sevincli bende senin iyi olmana çook sevindim Bütünlemeler yeni bitti :/ Şimdi tokattayım bir kaç günlük bi gezi için ) Cuma günü ankarada olacağım İnşallah bakalım
Güzelcim teşekkür ederim iyiyim seni sormalı , nasılsın? Bal küpün nasıl?
Her şeyin yolunda gittiği bir hafta diliyor , Ankara'dan sevgiler gönderiyorum
S
Sultan
her şeyin gönlünce güzel olduğu,
bütün mutlu olayların seni bulduğu,
yüzünde kocaman bir gülümsemenin olduğu süper bir hafta diliyorum.
sevgiyle mutlu kaly789
S
Sultan
günaydın canım
güzel bir gün diliyorum
gönlünde mutluluk rüzgarının estiği
sevgiyle mutlu kaly789
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.