H
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Bitirmem gereken bir iş vardı onu az önce bitirmiş bulunuyorum ve bunun için de şükrediyorum. Aslında başta isteksizdim. Çünkü bunu yapmayı ben seçmemiştim. Ama hocama karşı da sorumluydum.Son bir gayret 2 haftadır yapabileceğim halde başlamadığım işi neredeyse 2.5 günde tüm aksiliklere rağmen bitirdim. Benim tezimi yazma konusunda ön prova gibiydi benim tezin çok daha harika olacak. :)) O kayma korkusu yok mu o yüzden evde sıcacık evde kalmayı seçtim. ama yapılacak işler de var. Yarın da epey soğuk olacakmış. Millet dışarda kar topu oynuyor en iyi saat 12:00 dir aslında kartopu oynamak için. :D Mutluyum ve her daim umutluyum. Hepimiz için umutluyum. Sevgiler.
    Olur mu hiç öyle şey? Cevap yazdım tabi ki ama sabah gördüm mesajını :) Öyle oluyor diğer konular son 10 listesinde yer tutunca eski mesajlar kaybolup gidiyor bazen ben de arayıp bulmak zorunda kalıyorum. "Herşey yolunda çok şükür iyiyim" diye yazmıştım. :) Çok teşekkürler. Kar var işte her yerde. Karşıya geçemedim yani okula gitmedim iki gündür yarın giderim belki. Bu arada evde çalışmaya devam ettim. Aslında işime yaradı evde kalmak bu iki gün her işte var bir hayır. Sizin oralarda havalar nasıl, sen nasılsın?
    merhaba size biri mesaj yazdığında onun profiline cevabı yazarsanız karşı taraf daha çabuk görür :D .. buradaki mesajları görmesi için bir daha bakması gerek ..
    hoşgeldiniz ..
    merhabalar,çekirdek inancınızı tespit ettirdiğinizi öğrendim,değişiminizi heyecanla bekliyorum :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri