G
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• P
    aynı bildiğingibi,sabrediyoruz,dua et,sevgimle...
    P
    iyileşsinler diye uğraşıyoruz canım,burda kayıtlı bir dua vardı da onu okumak için giriyorum arada,,hiç vaktim yok aslında şu aralar,uygun olunca ararım ben görüşürüz, temiz kalpli melek kardeşim benim :)
    kirmizi gülleri bana hep blue jaloon gönderiyordu.. bugünden itibarende siteye giremiyecegini ögrendim yani hergün bir gülüm olmiyacak artik.. onu kast ettim
    evet seviyorum hemde cok :)).. artik bir paylasanim olurmu bilmem bugünden sonra.. :(( (dalginlikla kendi sayfamada yazmisim, silmesinide bilmiyorum)
    simdilik daha degil ama hayallerimden biri.. birgün muhakkak gerceklesecegine inandigim.. almanyada kaliyorum ben.. siz istanbuldami yasiyorsunuz yoksa???
    P
    seni çok bilmiş seni, kaytarmaya yer arıyorsun bakıyorum, sen başındaki hocaya dua et,,benim öğrencim gık dese vedalaşırım valla, o da biliyor ;)
    P
    öyle olmuyo işte canım,
    bizim kökümüz sizin gibi-dur nasıldı o laf?-
    "uzuuun bacaklı Ruslara" smileydancedayanmıyo(anneannene selamlar)

üşüyoz! Aydınlamış varlıklarda üşürsigrt56 bana bunu birisi evvelden söyleseydi hiç aydınlancam diye senelerce uğraşmazdımdl78
    P
    Evet şekerim, adamı gülmekten, adam olamayanı sinirden öldürüyom,,he yaa erdim daldan düşerim yakında..seni seviyorum, sen de benim kadar mükemmelsin :)
    P
    merhaba canım, içinde bulunduğun durum çok yönlü ele alınması gereken, belki de bir uzmanın hem sana hem ailene yardımcı olması gereken bir hal gibi geldi bana, açıkçası ben mesuliyet almaktan korktum,yanlış bir yol gösteririm de, sen sonra üzülürsün diye korktum,,ama ne zaman dertleşmek konuşmak istersen ben burdayım ve seni çok sevdim, sen çok temiz kalpli bir insansın,iyi ki varsın ;)
    P
    günaydın canım, profilime girdiğinde sol üstte mesaj gönder yazısına tıklayınca açılan listeden ikinci satırdaki özel msj gönderme seçeneğini işaretle, böylece sadece ben görebilirim,merak etme ;)
    P
    merhaba Güldenizcim,profilime yaptığın ziyaret için teşekkür ederim,yazdıklarını biraz okudum,,tam olarak sorunu anlatabilirsen,gücümün yettiğince yardımcı olmaya çalışırım,sevgilerimle...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri