E
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Sevgili Jelibon, her zaman ki gibi çocukluk yapıp bana gönderdiğin mesajları silip, siteden de üyeliğini iptal edip çekip gitmişsin. Senden de bunu beklerdim, ama keşke kırmasaydım diyorum. Çünkü sadece bir çocuğun taşıyabileceği saflığı taşıdığını unutmuşum. Olurda bir gün bu mesajı okursan yeni bir üyelik alıp buraya yazacağın zamanı bekleyeceğim. Ama bu sefer bjk diye nick alma olur mu? :) Benim için dahi olsa kendinden ödün verme.
    Ben iyiyim herşey yolunda, seninde iyi olmanı temenni ediyorum. Görüşmek dileğiyle.
    Allah'ın Selamı, Rahmeti, Bereketi ve ihsanı üzerine olsun Canım ablacığım.Günün aydın ve güzel olsun.Gözlerinden yayılan pozitif ışınlar her yana yayılsın.Günün daha da şenlensin :D.Nasılsın Nilay ablam?Günlerin nasıl geçiyor?.Geçenki soruna şöyle cevap vereyim.Kuşlar bana söyledi;)
    Tatlım,tebrik ederim seni..Harika bir bölüm seçmişsin,Türk Dili ve Edebiyatı..Polisliğe göre daha sakin hakikaten:)Başarılı olacağını biliyorum burada da..Dağcılık nasıl peki,devam mı?
    Ben de son dönem takip etmeye çalışsam da pek fazla bakamıyorum foruma..Malum iş güç..Bu arada satış tekniğine de bayıldım,uygulasam mı diye düşünüyorum :)..Önceki dönemimizden arkadaşların birçoğu benim gibi sessiz takip ediyorlar forumu..Ümüs kendi isteği ile ayrıldı..Yokluğun epey hissedildi yani.. Arada bir uğrasan da forumu bir ışıklandırsan diyorum ark5
    Sevgiyle öpüyorum seni Nilay'cım,derslerinde başarılar..actionsmile
    Allah'ın selamı, rahmeti, bereketi ve ihsanı üzerine olsun Canım ablacığım.Hoşgeldin aramıza Nerelerdeydin^^ Özlettin kendini Nasılsın iyimisin görüşmeyeli ^^ günlerin nasıl geçiyor ^^
    Merhabaaa :)) Duvarın kapalı?? Oo
    O yüzden buraya yazıyorum aklına gelirde okumaya kalkarsan burda cevabın :D
    Bende seni çok seviyorum jelibonummm ^^
    Hem ben hayırsız değilim sadece yoğunum hih33
    Yüzdeki izlerin kaybolması için tıbbi merhem adını rica edebilir miyim? sevgiler...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri