Janer
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• İyiyim çok şükür :) Sınavına az kalmış çok güzel üni takvimi seni bekliyor başarılar
    :) janerrrr günaydın ...
    değişimlerdeyim yine..
    hayatımdaki en büyük şeyi buldum bana engel olan.. Saatlerce kendime gelemedim öğrenince. büyük değişimler başlıyor artık :D
    sen yanımda ol yeter :)
    (diğer arkadaşlarımı da çok seviyorum :) )
    canım dondurmalı baklava istiyor bu aralar .. ne dersin yiyelim mi :)))
    wuuuuuuuuu :D
    ayh Janer'im benümm :))
    seni çok seviyorum.
    hem bilio musun evlenmeye hazırım artık. bu problemimi aştım .. aşmam gereken kıskançlık mevzusu var zannımca onu da en kısa zamanda aşacağım. yapmak istediğim çok şey var şu hayatta. her daim iyiki'lerimizle mutlu olalım inşallahhhhh. :))
    Dilerim ki sen de ben de prens-prenseslerimize kavuşuruz.
    aynı frekansımızda olan ve bizi anlayan biri.. düşünsene.. yükünü hafifletebilecek biri..
    neyse ben sustum tamam :)))
    Bugün çok canlıyım yerimde duramıyorum mazur gör :)
    NE dersin RimA geri mi dönmüş :))) blissyblissy
    janerimmm seni elbette ki tanıyorum nick falan önemli mi :)))
    seni sokakta da görsem tanırım herhalde :)))
    seviyorum hepinizi iyi ki varsınızzzzz :))girlhahaO0happy6
    Çok geçmiş olsun Mersin ve soğuk bu inanılmaz ;
    teşekkürler iyi olmaya gayret işte :)
    Ona yardım edebilmeyi isterim gerçekten ama önce kendi çabalaması gerek. Değişim insanın içinde başlar önce. Yeri geldikçe tavsiyelerimi esirgemem biliyorsun.
    Sağooool sağol valla çok mutlu oldum. Görev delisi gibi şaka bir yana. Sınavlarımızı atlatınca çok daha verimli çalışıp foruma bir çeki düzen veririz. Bir temizlik falan yaparız dip köşe.
    Forumu en iyi kullanılacak hale geçirmeyi seçiyorum. Bu konuda bile olumlama yazdım ya iki dakikada kendimi sıırf bu yüzden bile takdir edebilirim. :)) İyi çalışmalar. Dünyanın en iyi İngilizce öğretmeni adayına sevgiler.
    Ben sana haksızsın demedim. Tek başına haklı değilsin dedim. Ben senin baktığın yeri de görebiliyorum. Ama sen oralara çok uzaksın. :) İzmir'den bakınca Van görünmüyor maalesef... :)

Öptüm. kiss3
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri