suzzy
Reaksiyon puanı
24

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    bayraminizi kutlar ellerinizden öperim:)

oleyyyy bende yaptımm,ne kolaymış....girlhahagirlhahaTeşekkür ederim güzelimgirlhahagirlhaha

kiss3kiss3
    ayyhhh tabiki tatlım ilk defa bu kadar güzel çiçekler alıyorum teşekkür ederim utananadam
    bu arada hayırlı ramazanlar canikom k8908
    cok tesekkur ederim ablacım..... soyle masaya bırakayımda, iftarda yerimmm.. muhtemelen cok guzeldirrr.... öptümm sizii kocaman .....
    Merhaba Ablacım. Buralardayım yahu. Sadece yazmıyorum son günlerde. Takip ediyorum bakıyorum arasıra..Teşekkürler ziyaretin için ;)
    y789şekerim misafirlerim oğlum vardı.pek giremedim foruma bugün ablamlar gitti.anca öyle girebildim.sen nasılsın?teşekkür ederim hatırımı sorduğun için.öpüyorumkiss3
    büyük gecmis olsun cok kotu grıp salgını basladı karadenız bolgesınde herkese ugruyorr.... allah acil sıfalar versın ...cabuk ıyılesmenız dılegıylee...
    Herşey yolunda bitanem :)
    Ruhum bedenime geri döndü ve çıkmak için çırpınmıyor iki gündür.

Ben beni anlayacağını biliyordum, ablalar kardeşlerini hep anlarlar ve her ne olursa olsun yanındadırlar di mi?

• Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri