prenses1
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• güzel dilekleri ancak güzel yüregi olanlar dileyebilir.. tesekkür ederim ve aynilarini senin icinde samimi bir sekilde dilerim güzel ve cesur yürekli prenses girlhaha
    Seninde yeni yilin kutlu olsun prenses :) Herzaman ki gibi istediklerin bonusuyla gelmesi dilegiyle..
    Sevdiklerinle birlikte sağlık mutluluk huzur ve bol kazanç dolu 2012 yılı ve daha nicelerini diliyorummmmm tender45
    yeni yıl dünya ve ülkemiz için çok hayırlı bir yıl olur inşallah.

bizler içinde şanss saplık ve para dolu yıll olması dileğiylee :)
    Geleceği oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu Yıllar!

[IMG] Hohohoooo! Ben geldimmmm... [IMG]

Sağlıklı, mutlu, huzurlu, aldığımız her nefeste hedeflerimize daha fazla yaklaştığımız, kararlı, umutlu, neşe dolu, bol bol bolluk ve bereket içinde, sevdiklerimizle bir arada muhteşem bir yıl diliyorum.

Mutlu seneler!

Her anin en iyi en güzel ve en muhtesem sekilde gecsin.. Dileklerin en iyi ven en sahane sekilde gerceklessin..

Hayat sana daima gülsün sende hayata daima gül ve positiv enerji ve dualar senden hic ama hic eksik olmasin prensesim...
    sağolasın bacım! :D :D Sana da mutlu yıllar diliyorummm :))) O kadar gül ki, mutluluktan çenen düşsün. Tabii olumlu anlamda :D
    çok teşekkür ederm prensessim güzel dileklerin için..
    umarım yeni yıl hepimize dileklerimizi gerçekleştirir...
    mutlulukla kal...
    Teşekkürler ediyorum.
    Ben de yeni yılda tüm dileklerinizin beklentilerinizin gerçekleşmesini diliyorum.
    Sevgi ile kalınız.
    teşekkür ederim perenses1:) Yaradan yeni yılda seninde ömrüne gönlünden geçeni nasip eylesin. sağlık mutluluk ve huzur daim olsun ömründe, nice güzel yıllara:)
    Şahane bi yıl olsun mutlu huzurlu sağlıklı ne diliyorsan sular gibi akarak gelsin sana gülümsemesi bol yıllar :))
    Yeni yılın sizede en yüksek iyilik ve güzellikleri getirmesini dilerim.
    Umarım tüm beklentilerinizin karşılandığı bir yıl olsun. Sevgilerimle Prenses...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri