İnşallah yaa

) Bugün derslerim onaylandı, bakalım.. bilirim yaa,, nemi çok fena oraların.. istanbulda bile duramıyorum, Adana daha beter allah sabırlar versin :// Ya ben de yurtta kaldım 4 sene olucak işte, ama memnunum sen yurt düşünmüyor musun?? yerinde olsam yurda çıkardım.. En azından biraz alışana kadar.. Bu arada neden öyle diyorsn yaa,, bak mutlu hissetmiyorum demişsin, bu mutsuz hissettiğin anlamına gelmez

) Gerçi mutsuzluğumu atmak için, demişsin ama olsun.. Bu sayılmasın - görmezden gelelim, üstteki söylediğin diyor ki:
"mutlu hissetmiyorum ama mutsuz da hissetmiyorum. ben bunların hepsiyle, bütün bu küçük şeylerle başedebilecek güçlü bi kadınım.. bi parça da duygusalım ki bu herkeste var, insan olmanın özelliği ama bu asla pes ettiğim manasına gelmez, gözyaşlarımın dökülmeyişi de bunu gösteriyor.."
Dualarımdasın, İnşallah gönlüne göre versin Allahım, kalbinden geçenleri hakkında hayırlı olan, kılsın.. Sen de kendine iyi bak, canın sıkıldıkça yaz ben buralardayım actionsmile
son olarak; yazıyla aran nasıl?? yazayı seviyor musun?? günlük ya da şiir, öykü gibi şeyler??