zahid
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Merhaba. İyiyim seni sormalı. Pek uğrayamıyorum bu aralar fazla yoğunum. Umarım herşey yolundadır.
    Ne iyi ettin beni ne kadar mutlu ettin. Bir Tanri misafiri, bir melek gibi geldin ordan ses verdin tesekkur ederim sen nasilsin
    yine rahatsız ettim son olarak turkuaz bileklik almayı düşünüyorum bildiğin bir site var mı tavsiye edebileceğin çok fazla sahtesi varmış
    Iyi degilim zahidcim. Ama senin mesajin beni cok mutlu etti. Allah da seni mutlu etsin canim kardesim. Allaha emanet ol.
    Elhamdulillah iyiyim hocam, sen nasılsın iyisin İnşallah?? nasıl gidiyor hayat?? İletişimimizi sağlamlaştırabiliriz belki, burası üzerinde kalmayalım?
    Ve aleykümselam. Zahid'cim. Güzel duaların için çok teşekkürler. Amin. İyiyim benim için her şey yolunda ve daha da iyiye gidiyor. Mesajın sevindirdi. Tekrar görüşmek üzere. Sevgiler.
    Cok sevindim. Ben de siteye bakicam bundan sonra. Beni unutmayip halimi hatrimi sordugun icin tesekkur ederim...
    Iyiyim kardeşim sen nasilsin. Ben de cok ugramiyordum siteye bu aralar bakiyorum nasılsın neler yapiyorsun. Allah'a emanet ol...
    Senin attığın mesajları görünce çok mutlu oluyorum kardeşim. Nasılsın neler yapıyorsun. Kendine çok çok iyi bak. İyi günler, haftalar, yıllar ...
    Ne kadar iyi. Bu olgunluğa kavuşmana çok sevindim ama bence sen zaten çok olgun,terbiyeli ve düzgün bir insansın.
    Sağol cnm. Evet forumda baya değişiklikler olmuş. Artık kimsenin de umrunda değiliz:) Allah razı olsun selamın için. Aleyküm selam canım sen nasılsın...
    Merhaba nickiniz
    Erkan Oğor'un en sevdiğim şarkısından bir isim
    Ey zahid şaraba eyle ihitiram diyor :)

sevgiler
    Çok teşekkür ederim güzel duaların için. Allah sana da güzellikler nasip etsin güzel kardeşim. İyiyim Allah'a şükürler olsun. Sen nasılsın neler yapıyorsun bakalım...
    Çok teşekkür ederim. Bu güzel duaların senin için de kabul olsun. Ben iyiyim çok şükür sağlık var, güç var. Hazır bu kaynaklar varken hedeflerin peşinde gidip bol bol çalışmayı seçiyorum. Senin günlerin nasıl geçiyor?

Dershaneye gidiyordun değil mi? 2012 yılında emeklerinin karşılığını almanı dilerim. Allah zihin açıklığı versin. Netlerin her yükselsin. Hedeflerine her geçen gün yaklaşırsın.

Verimli ve zafer dolu bir yıl diliyorum hepimize...

[IMG] Hohohoooo! Ben geldimmmm... [IMG]

Sağlıklı, mutlu, huzurlu, aldığımız her nefeste hedeflerimize daha fazla yaklaştığımız, kararlı, umutlu, neşe dolu, bol bol bolluk ve bereket içinde, sevdiklerimizle bir arada muhteşem bir yıl diliyorum.

Mutlu seneler!

• Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri