Janer
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Sağol Can Canerim valla ne ara oldum ben binbaşı, ayrıca emir ne demek rica ederim.

Bu ayıcık da çok tatlı.

Sana da iyi geceler, tatlı rüyalar...
    Ben de "değişim sözlükçesi "başlığım yerine" NLP ile nasıl börek yapılır?" diyeydim:)) hehehe belki daha çok insan okurdu :D ama olmaz artık o bir kere kullanılmış daha yaratıcı sansasyonal başlık lazım...
    :)) Yanlışlıkla tabi ki onu tanıyorum bilerek asla öyle birşey yazmaz ben görmeye tahammül edemedim sanırım. :))
    Yok genel olarak bildiğim bir söz kimin söylediğini bilmiyorum duruma göre yazınca biraz anonim oldu :)) Tuhaf birşey kendi söylediğin cümleleri başkalarından duymak bir yerde böyle filmlerde veya kitaplar da duymak.
    tamam göndermem, ilkönce 15i bitir zaten daha önce göndermemin nedeni üzerinde yük hisset diye idi.... sıkılma.. sıkıl ya da ama.. artık geçen sene yok... geçen sene yok... geçen sene yok.... geçen sene kazanamaman senin için hayırlısıydı.. eğer geçen sene kazansa idin tanışamayacaktık... geçen sene kazansa idin kendi halinde tembel, ingilizcesi yaralı bölük pörçük bir ingilizce öğretmeni olacaktın.. bu sene kazancaksın.. geçen sene benimle tanışmak için kazanamadın.. ama emin ol kaybın yok aksine koca bir ganimetin var.. o yüzden sana verilmiş hediyenin değerini bil... öpüyorum yanaklarından... kib... ali desidero...
    yanlış anlama ama ben de bu aralar biraz boşladığını düşünüyorum.... çalışman hepimizi daha da mutlu edecek... sevgiler...
    tamam 15 bitince görüşürüz.. o zaman..... 18e yaklaştık... seviniyorum... acele etme ama... iyice anlayıncaya kadar oku.. ondan sonra verelim.. hızlı yapacağız diye acele etmeye gerek yok.. zaten bir sürü zamanımız var........... sevgiler.. saygılar.....
    kaçıncı parçaya geldin bu arada... haber ver..... yanaklarından öpüyorum.. yeni yaşında daha mükemmel bir ingilizce ile daha profesyonel bir canere....
    blogumda henuz pek birşey yok :) ama fırsat buldukça eklemeye çalışıyorum hoş foruma donunce epeyce ektim blogu:) yine arada gözatmak istersen diye mesaj atıyorum şimdi linkini:))
    Baklava imgeledim başka tatlı geldi demek ki mutluuu kadar iyi imgeleyemedik. Aç karna iyi olmadı bende itiraf edeyim :D
    Bu arada "Tatlı" dedim helva geldi desem. :)) Annem her yemeğe helva koymaz ama gitti özellikle kesip sofraya koydu. Şaşırdım. Bak şimdi, oldu mu? Üstelik ne zaman oldu sana yazdım ya emin bir şekilde o tatlı gelecek bir şekilde diye. Geldi bence. :)
    Tamam kızma yahu bugün herkes mi gergin:) Kim dedi in cin top oynuyor. Sen in ben cin. :p

Şu almanca başlıklarını diyorsan Janercim biri Almanca uygulama odası."Deutsch Übung..." başlığında olan diğer başlıklar da acemişirine ye ait. Sanırım almanca kişisel gelişim kitapları. Tabi o daha iyi bilir biz Almanca bilmediğimiz için. O okuduğu kitaplardan paylaşımda bulunuyor bildiğim kadarıyla...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri