E
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Anlatırım bir ara ama geçti zamanı. Bir çalışma vardı meleklerle ilgili katılmak isteyip istemeyeceğini soracaktım. Dün için kısmet değilmiş canım.
    Canımcım yeni yıl; yeni başlangıçlar yeni kararlar yeni hedefler için iyi bir zaman. Yeniden başla amaçlarını düşün ve devam et yoluna. Yeni yılda senin için dileklerim bunlar.
    Hissediyorumdur belki. :)) Ben iyiyim hedeflerime kavuşmak için her gün çalışmaya devam. Bol bol konu çalışıyorum, test çözmeye çalışıyorum. Yine günler çok hızlı geçiyor bu aralar. Tek olumsuzluk istediğim kitapları okumaya zaman ayıramam onun dışında herşey yolunda canım. Mutlu ol her zaman hayat çok kısa.
    Nasılsın nasıl gidiyor? İyi olmanı dilerim her zaman. Eskisi gibi yoksun forumda.

Hiçbir zaman umutsuzluğun gölgesine düşme karanlığına kapılma.

Her zaman umut dolu ve aydınlık günler senin olsun.
    Moralini bozma canım. Başından beri aynı tartıyla tartılıyorsun zayıfladığını göstermiş olmalı ? Sen nerden anladın bozulduğunu. Okula 10 gün kalmış olması dünyanın sonu değil ya kendini mutlu olmalısın, çok çabaladın sonucunu er geç alıcaksın biraz daha sabır.
    B
    Teşekkür ederim benim de gayet iyi , hele ki bugün cuma çok çok iyiyim :)
    B
    Teşekkür ederim ben de iyiyim , nasıl gidiyor hayatın? Var mı bir gelişme , değişme?
    Az kalmış bence de mümkün vazgeçme gerçekten istiyorsan(175 de yeter ;) ) :))

Denemelerinde başarılar diliyorum...
    Bilinçaltını çok fazla kafaya takma çok şükür onla başa çıkabilecek güce sahibiz olumlu düşün böylece bilinçaltın daha az kirlenir gün içinde :))
    hehe bir kediye rock grubu adı vermek he iyiymiş benim hiç aklıma gelmezdi:))
    Umarım yarın senin için harika bir gün olur.
    Cumaları severim ardından haftasonu gelir ya ama şimdi senin için zaten tatil değil mi:)

Hergünün bir öncekinden daha güzel olsun.

Sevgiler...
    İyiyim canım çalışıyorum sen nasılsın geçti mi o son yazdığın olumsuz düşünceler kediciğin hayırlı olsun hayvan beslemek, onla vakit geçirmek, ona sevgi göstermek meditasyon gibi rahatlatır insanı...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri