sweeet
Reaksiyon puanı
12

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• teşekkürederim herşey gönlünce olsun mutlulğun daim olsun neşen bol olsun bütün güzellikler seni bulsun
    Dipte hissettiğin an yeni başlangıçlar yapmak için en iyi zamandır gidecek tek yön yukarısı çünkü.

Nedimeler ~ Bridesmaids ~ (2011) :) bu filmden mi aklında kaldı .. hep söylemek istemişimdir ama söylenecek ortamı bulamadım :D .. çok güzel bir sözdür ..
    teşekkür ederim iyim bende sizileri özledim :)) her zaman giremiyorum malesef. sen nasılsın site nasıl ne var ne yok..
    cok haklısın ama sorunlarla bogusmaktan kafamızı kaldıramıyoruz ki hayatın aslında cok kısa oldugunun farkına varalım. önemli olan o vakti yaratabilmek
    tam da moralimin en bozuk oldugu anlarda yardımıma kosuyorsun :) her gün foruma bir yenilik var mı diye giriyorum ama pek bişey yazmıyorum evet. aslında iyiyim sadece klasik iç sıkıntısı, yalnızlık vs.. tesekkür ederim sordugun önemsediğin için mutlu ettin beni. sen nasılsın?
    vallahi iyi oldu :D benim için aç tok farketmez ben yedim :) .
    iyi bari afiyet olsun .. sanada allah zihin açıklığı versin
    hadi beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee unuttum :d .. bende aşure yedim :D .. şimdi aklıma geldi :D . .

haha şaka gibi :D .. qwpoeıqwoırq wpeoq kadsjalşs :D .. ne diyeceğimi bilmiyorum :D [Not : Bizimkiler yapmamıştı yengem getirmiş]
    ellemiyorum .. hazal düzeltirse düzeltir .. aynı görevde kullanılıyorsa bir tane üzerinden devam edin dedim .. forumda in cin top oynuyormuş .. yapacak birşey yok :) ..
    B
    Canımmmm teşekkür ederim , ben de sana süper bir gün diliyorummmmmmm...
    estagfurullah olur öyle şeyler:) eski nickim birAsiAksAçlıkız idi:) blog içinde gerçekten önemli değil, ben keyfen actım, kitapları cok severım onlar hakkında bir iki şey paylaşmak için, henuz gelişmediği içinde kimseye duyurmadım ondan yok normal yenı ziyaretcımın olmaması:) eşşeklik bende foruma geldım astım blogu:)) ama mesaj atarım şimdi yine ilgini çekerde takip etmek istersen:) sevgilerimle:)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri