vittoria è nostra

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Harika mucizelerle dolu, mutlu, sağlık dolu, huzurlu ve tabi ki hayırlı zaferlerle dolu bir yıl ve uzun vadede bir ömür dilerim arkadaşım. Her şeyin en iyisini hak ediyorsun. Umut ışığımız her geçen gün daha parlak ışıldamaya devam etsin. Elinde sonunda zafer zaten bizim :))

[IMG] Hohohoooo! Ben geldimmmm... [IMG]

Sağlıklı, mutlu, huzurlu, aldığımız her nefeste hedeflerimize daha fazla yaklaştığımız, kararlı, umutlu, neşe dolu, bol bol bolluk ve bereket içinde, sevdiklerimizle bir arada muhteşem bir yıl diliyorum.

Mutlu seneler!

B
    Bu nickin gayet hoş olmuş , matem falan sana göre değildi :)
    Karıştırdım galiba mazur görün ama bu nick değişimlerine alışamıyorum kolay olsun yine de blogunu merak ettim.
    İstesem blogunun adresini acaba paylaşlaşır mısın? :)) Eski nickin sübüli ydi değil mi senin paylaşımlarını, yorumlarını denk geldiğimde severek okuyorum...
    en son dediğini :D sonradan anladım :D .. kelime ezberliyordum :D.. kafam burada değil demekki :d:D

evet .. nickimizin anlamını cekiyoruz ve Victorious oluyoruz :D ..
    günlüğümde teşekkür ettim ama birde buradan yazayım :)

çooooooook teşekkür ederim
    P
    Bu nick harika ötesi bişey olmuş, sen de harikasın :)
    B
    Canım benim teşekkürler güzel dileklerine , çok fazla girmiyorum ben siteye o yüzden pek yazamıyorum da ...
    Sen nasılsın? Kardeşinle bağınızı çok beğeniyorum , Rabbim bozmasın ...
    keyfim yerinde olcaktaa işte yoruluorumm eve geliorum ev işi bide ders derken yatakta sızıp kalıorumm :)
    P
    Beğenmene çok sevindim canm :))
    her günün birbirinden güzel geçsin :))
    ablaların engüzeliii en temiz kalplisiii kocamn günaydınn :)

bugunde işteyimm ama neşem çok gıcırrr :) sebebinin bilmioruma ama bugun mutlu olacagımm .nanett biyer bile olsaaaa 3 gunum kaldııı sonuçta bunu düşünüpp mutluu olmaya karar verdimm .
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri