yeni bir hayat
Reaksiyon puanı
17

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Dağcılığa devam etmiyorum ben ablam, babam devam ediyor. Ben yokken tadı çıkmadığı için bensiz de gitmiyor aslında sadece bir kez gitti.
    Satış tekniğim güzeldir, şimdi de nabza göre şerbet (yani fiyat ) vermeye başladım :)) Bende şimdi grip oldum ya.sigrt56 Benimkinden geçti. Onu iyileştiriyorum kendim grip oluyorum. Üstelik onu 2 günde iyileştiriyorum ama benim ki en az 15 gün sürüyor. Ona baktığım gibi kendime baksam 2 günde ayaktayım ama aynısını kendime yapamıyorum işte. Onu yiyeceksin, bunu içeceksin, bunu giyeceksin. Zorla da ağzına tıkıştırıyorum. Çok bencilim biliyorum y789 Napıyım hastayken yiyeceklerin tadını alamıyorum, iştahımda kalmıyorblookİşte antibiyotik falan yakın zamanda ayağa kalkıcam inşallah. Şu vizelerde bitsin, foruma daha sık gelirim.
    Bu arada, yokluğum aranmaz hiç bir zaman yemezlerblookSadece sen aramışsındır beni, bir de sevdiğim bir kaç kişi daha. Esra, Zeynep falan ::)
    Hoşbulduk ablam :) Nolsun ya, yeni bir bölüm yazmıştım onu okumaktayım. Türk dili ve edebiyatı. En azından polislik gibi aksiyon yok. Ruhsal olarak dayanamadım ona, bıraktım. Derslerin yoğunluğundan gelemedim, bir de hayat yoğunluğu işte. Prenses kimliğimden sıyrılıp çalışmaya karar verdim. Aslında çalışmıyorum benim manitaya yardıma gidiyorum. Satış yapabiliyorum ama çömeziz daha yavaş yavaş aşıcaz kendimizi :) Fiyatları tam öğrenemediğimden genellikle insanları kazıklamaktayım. Bende üzülüyorum ama bir fiyat uydurmak zorunda kalıyorum. Uydurduklarımda olan fiyatın 2-3 katı. İşin ilginç yanı hayır demeyip alıyorlar, ticari zeka işte :D Yine çok takılamayacağım forum ve paylaşım sitelerinde. Çünkü benimki kızıyor, bu tür şeylerle ilgileneceğime onunla ilgilenmemi istiyor. Ama yine de ara sıra uğrar sizlere bakarım :))
    Özledim seni blissy
    Ümüs ablaya ne oldu? Sitede göremedim?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri